Електронний каталог
технологія зберігання
Документи:
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу "Технологія зберігання продовольчих товарів" [Текст] : для студентів денного відділення товарознавчого факультету спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 7.05030101 "Товарознавство та комерційна діяльність продовольчих товарів" / уклад. В.А.Колтунов; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 684/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 30 с. – 2.90.
- Охлажденные и замороженные продукты [Текст] [Текст] / под общей ред. М. Стрингера и К.Денис; под науч. ред. Н.А. Уваровой; пер. с англ. – Санкт-Петербург : Профессия, 2004. – 496 с. – (Научные основы и технологии). – ISBN 5-93913-048-8 : 150,00.
- Програма курсу "Технологія зберігання продовольчих товарів" [Текст] : Для студентів спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", спеціалізації 7.05030101 "Товарознавство продовольчих товарів та комерційна діяльність" / Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів; уклад. В.А. Колтунов. – 736/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 16 c. – 2,67.
- Робоча програма курсу "Технологія зберігання продовольчих товарів" [Текст] : Для студентів спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", спеціалізації 7.05030101 "Товарознавство продовольчих товарів та комерційна діяльність" денної і заочної форми навчання / Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів; уклад. В.А. Колтунов. – 737/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 14 c. – 2,59.
- Руководство по хранению картофеля, овощей и бахчевых [Текст]. – К. : УкрНИИТОП, 1971. – 170с. – 0.28.
- Совершенствование методов хранения и технологии доставки продовольственных товаров [Текст] : Сборник научных трудов / ВНИИЭТсистем; Редкол.:Л.М.Малютина и др. – М. : ВНИИЭТсистем, 1981. – 94с. – 0.50.
- Технологическая обработка и хранение пищевых продуктов [Текст] : Сборник трудов. Вып.3 / Под ред.Н.А.Головкина. – Ленинград : ЛТИХП, 1975. – 233с. – 1.46.
- Технологія зберігання товарів Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.: В.А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 111 с. – Бібліогр.: с 108-111. – 33.00.
- Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни / авт. В.А.Колтунов ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 185/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 30 с. – 16,00.
- Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни; для студ. заочн. відд. товарознавчого фак-ту спец. 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 7.05030101 "Товарознавство та комерційна діяльність продовольчих товарів" / уклад. В.А.Колтунов ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 877/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 31 с. – 3.44.
- Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. В.А. Колтунов. – 557/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 70 c. – 8,32.
- Холодильная обработка и хранение пищевых продуктов [Текст] : Межвузовский сборник науч.трудов / Под ред.Н.А.Головкина. – Ленинград : ЛТИ, 1978. – 175с. – 1.55.
- Холодильная обработка и хранение пищевых продуктов [Текст] : Межвузовский сборник науч.трудов / Под ред.Н.А.Головкина. – Ленинград : ЛТИ, 1979. – 170с. – 1.50.
- Хранение зерна и зерновых продуктов [Текст] : Пер с англ. – М. : Колос, 1978. – 472с. : илл. – 3.60.
- Хранение и переработка картофеля,овощей,плодов и винограда [Текст] / Под ред.:П.Ф.Сокола,Ж.А.Тер-Овакимяна. – М. : Колос, 1979. – 335с. – 1.60.
- Хранение и переработка картофеля,овощей,плодов и винограда [Текст] / Под ред. П.Ф.Сокола,А.Г.Старикова. – М. : Колос, 1973. – 328с. – 1.27.
- Хранение плодов и винограда в регулируемой газовой среде [Текст] / Кишиневский сельскохозяйственный ин-т им. М.В.Фрунзе. – Кишинёв : КСХИ, 1978. – 80с. – 0.70.
- Хранение продовольственных товаров в торговой сети [Текст]. – 3-е изд.,доп.и перераб. – М. : Госторгиздат, 1962. – 288с. – 1.00.
- Сучасні проблеми товарознавства [Текст] : Збірник наукових праць / Л. І. Байдакова, Н. К. Кисляк, Л. С. Кириченко, Т. Н. Коломієць. – К. : КДТЕУ, 1999. – 234с. – ISBN 966-7376-31-1 : 13.00.
- Болихов, Б. А. Хранение картофеля в ГДР [Текст] / Б. А. Болихов, В. И. Луганский. – М. : Колос, 1984. – 80с. : илл. – 0.30.
- Хранение продовольственных товаров [Текст] / В. П. Ванькевич, Л. М. Малютина, Г. Я. Резго, Г. АхметзяноваФ. – М. : Экономика, 1983. – 216с. – 0.60.
- Выщепан, А. Г. Хранение свежих томатов [Текст] / А. Г. Выщепан. – М. : Госторгиздат, 1953. – 60с. – 1.85.
- Горбунов, Н. Н. Хранение сахарной свеклы в поле и на заводе [Текст] / Н. Н. Горбунов, А. В. Пивоваров. – М. : Пищевая промышленность, 1977. – 88с. – 0.30.
- Гусев, С. А. Хранение картофеля [Текст] / С. А. Гусев. – М. : Московский рабочий, 1985. – 222с. – 0.30.
- Гусев, С. А. Хранение картофеля [Текст] / С. А. Гусев, Л. В. Метлицкий. – М. : Колос, 1982. – 222с. – 0.50.
- Джафаров, А. Ф. Новые методы хранения плодов и овощей за рубежом [Текст] / А. Ф. Джафаров. – М. : Экономика, 1969. – 136с. – 0.35.
- Дженеев, С. Ю. Хранение столового винограда в хозяйствах [Текст] / С. Ю. Дженеев. – М. : Колос, 1978. – 128с. : илл. – (Прогрессивную технологию-всем колхозам и совхозам). – 0.30.
- Дженеев, С. Ю. Хранение и транспортировка плодов и винограда [Текст] / С. Ю. Дженеев, Е. М. Курцман, И. Б. Беренштейн. – Симферополь : Таврия, 1973. – 96с. – 0.18.
- Дьяченко, В. С. Хранение картофеля,овощей и плодов [Текст] / В. С. Дьяченко. – М. : Агропромиздат, 1987. – 191с. – 0.75.
- Кармас, Э. Технология свежего мяса [Текст] / Э. Кармас ; Пер с англ. Ф.Н.Евтеевой ,под ред.В.М.Горбатова. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 335с. – 1.80.
- Кац, З. А. Производство сушеных овощей,картофеля и фруктов [Текст] / З. А. Кац. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Легкая и пищ. пром-сть, 1984. – 216с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.55.
- Кац, З. А. Производство сушеных овощей,картофеля и плодов [Текст] / З. А. Кац. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 198с. – (Для кадров массовых профессий). – 0.34.
- Колесник, А. А. Хранение плодов в регулируемой атмосфере [Текст] / А. А. Колесник, М. А. Федоров, Е. Х. Осенова. – М. : Колос, 1973. – 144с. – (Новое в сельском хозяйстве). – 0.23.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Лабораторний практикум / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2003. – 340с. – ISBN 966-629-070-7 : 17.30.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : Опорний конспект лекцій для студ. товарознав. ф-ту спец. 7.050301 "Товарознавство та комерц. діяльн." спеціалізії 7.05030101 "Товарознавство та комерц.діяльн.прод.товарів" / В. А. Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2005. – 95с. – Бібліогр.: с. 93-95. – 13.26;14.00.
- Колтунов, В. А. Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. А. Колтунов. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 431 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с. 427-431. – ISBN 978-966-629-691-0 : 85.00.
- Коробкина, З. В. Хранение винограда [Текст] / З. В. Коробкина. – М. : Экономика, 1967. – 79с. – 0.21.
- Кручек, О. А. Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кручек О. А. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2007. – 18с.
- Кулик, А. С. Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Кулик А. С. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Київ : НУХТ, 2016. – 22 с.
- Литвак, В. С. Резервуарное хранение коньячных спиртов [Текст] / В. С. Литвак, В. П. Осипова. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 51с. – (Новая техника в пищевой промышленности). – 0.15.
- Ловачев, Л. Н. Снижение потерь продовольственных товаров при хранении [Текст] / Л. Н. Ловачев, М. А. Волков, О. Б. Церевитинов. – М. : Экономика, 1980. – 256с. – 1.20.
- Лотыш, В. А. Хранение пищевых продуктов [Текст] / В. А. Лотыш. – К. : Реклама, 1971. – 36с. – 0.10.
- Макашвили, Г. А. Методы биологической стабилизации плодов в процессе хранения [Текст] / Г. А. Макашвили. – М. : Экономика, 1975. – 205с. – 0.79.
- Марх, А. Т. Биохимия консервирования плодов и овощей [Текст] / А. Т. Марх. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 371с. : ил.,табл. – Библиогр. – 1.34.
- Матусевич, Г. И. Хранение корнеплодов [Текст] / Г. И. Матусевич. – М. : Экономика, 1966. – 48с. – 0.11.
- Метлицкий, Л. В. Биохимия плодов и овощей [Текст] / Л. В. Метлицкий. – М. : Экономика, 1970. – 271с. – 1.68.
- Хранение плодов в регулируемой газовой среде [Текст] / Л. В. Метлицкий, Е. Г. Салькова, И. Л. Волкинд, В.И. и др. Бондарев. – М. : Экономика, 1972. – 183с. – 0.46.
- Никитин, Б. П. Хранение рыбы и рыбных продуктов [Текст] / Б. П. Никитин. – М. : Пищевая промышленность, 1978. – 176с. – 0.45.
- Нэш, М. Дж. Консервирование и хранение сельскохозяйственных продуктов [Текст] : Справочная книга / М. Дж. Нэш ; Пер.с англ. Н.А.Габеловой, Н.В.Гаделия; Под ред. и с предисл. В.И.Анискина. – М. : Колос, 1981. – 312с. – 1.50.
- Оленев, Ю. А. Технология и оборудование для производства мороженого [Текст] / Ю. А. Оленев. – 2-е изд.,перераб.,доп. – М. : ДеЛи, 2001. – 323с. – ISBN 5-93314-013-9 : 71.16; 48.24.
1
2
|