Електронний каталог
організація харчування
Документи:
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.В.Хробатенко, Ю.Б.Міклашевська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 77/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 54 с. – 22,00.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.1 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 290с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Карл, Уильям Л. Организация обслуживания на предприятиях массового питания [Текст] : Пер с англ. / Уильям Л. Карл. – М. : Сирин, 2002. – 151с. – (Классика менеджмента). – ISBN 5-86567-036-Х : 17.28;16.80.
- Платонов, В. М. Обед на заводе [Текст] : Сборник / В. М. Платонов, Н. И. Номофилова, Д.В.и др. Бокерия. – М. : Знание, 1986. – 64с. – (Новое в жизни,науке,технике.Сер."Торговля и бытовое обслуживание"). – 0.11.
- Скляр, Р. К. Организация общественного питания на промышленных предприятиях [Текст] / Р. К. Скляр, С. Г. Рыбаковская, В. С. Кабанова. – К. : Техника, 1981. – 135с. – 0.45.
|