Електронний каталог
якість зернових
Документи:
- Абсолютно сопоставить показатели стандартов качества пшеницы разных стран - не возможно [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – C. 3-8.
- Абсолютно сопоставитель показатели стандартов качества пшеницы разных стран не возможно [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 43-48.
- Дамашний хлеб с целого зерна [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 1 (86). – С. 46-47.
- Зерновая логистика Украины: годы идут, проблемы те же... [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2015. – № 6-7. – С. 25-26.
- Тест: хлеб из ржаной и пшеничной муки. Хлебное разнообразие [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2010. – № 8 (134). – С. 33-36.
- Браславцева, И. А. Предприятие гарантирует безопасность и качество выпускаемой продукции [Текст] / И. А. Браславцева // Хранение и переработка зерна. – К., 2008. – № 12. – С. 44-46.
- Глазко, В. ДНК-технології в трансгенні злаки [Текст] / В. Глазко // Зерно і хліб. – К., 2002. – №3(27). – С.24-25.
- Дудкін, І. На батьківщині козацтва сільськогосподарські інспектори ретельно перевіряють дотримання аграріями й трейдерами умов внутрішніх і зовнішніх контрактів [Текст] / І. Дудкін // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 1 (73). – С. 13-16.
- Ермакова, В. А. Климат на производстве зерна в Украине в ХХІ ст. [Текст] / В. А. Ермакова, П. П. Ермаков // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 7. – С. 40-41.
- Карпова, О. Разнообразие форм высококачественного овса [Текст] / О. Карпова // Хлебопродукты. – М., 2007. – № 9. – С. 57-58.
- Кирпа, Н. Я. Хранение зерна и факторы его долговечности [Текст] / Н. Я. Кирпа // Хранение и переработка зерна. – К., 2008. – № 3. – С. 31-34.
- Корнеева, О. Пшеничный зародыш: Первопричина порчи [Текст] / О. Корнеева, Т. Зяблова, В. Капранчиков // Хлебопродукты. – М., 2003. – №1. – С.24-25.
- Кошулько, В. С. Тенденции развития технологий и технических средств для сепарация зерновых материалов [Текст] / В. С. Кошулько // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 2 (179). – С. 22-24.
- Макаренко, В. Обери своє [Текст] / В. Макаренко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 2 (132). – С. 42-45.
- Марьян, В. А. Переработка зерносмесей овса с примесями гороха, ячменя и пшеницы [Текст] / В. А. Марьян, А. Л. Верещагин // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2011. – № 12 (150). – C. 45-46.
- Михайлов, А. Повышение качества зерна и пшеничной муки [Текст] / А. Михайлов, М. Ревина // Хлебопродукты. – 2001. – №4. – С.21-23.
- Новожилова, Е. В. Ключова концепція системи якості та безпеки зернової продукції [Текст] / Е. В. Новожилова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2011. – № 11 (149). – C. 28-34.
- Новожилова, Е. В. Порівняльний аналіз переліку пестицидів, дозволених до використання на зернових, в український і міжнародній практиці [Текст] / Е. В. Новожилова, А. А. Білоус // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2009. – № 10. – С. 17-20.
- Попереля, Ф. та ін. Стратегія вирощування і визначення якості зерна пшениці в умовах України [Текст] / Ф. та ін. Попереля // Хранение и переработка зерна. – К., 2003. – №5(47). – С.8-11.
- Рибалка, О. та ін. За якими ж показникаи об'єктивно оцінюють якість пророслого зерна пшениці [Текст] / О. та ін. Рибалка // Зерно і хліб. – К., 2005. – №4. – С.27-30.
- Рибалка, О. І. Оцінка якості зерна пшениці на ранніх етапах селекції [Текст] / О. І. Рибалка, М. В. Червоніс, М. А. Литвиненко // Вісник аграрної науки. – К., 2009. – № 1. – С. 44-49.
- Руденко, Н. Якість зерна та борошно: чи існує залежність [Текст] / Н. Руденко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 6 (136). – С. 46-50.
- Сало, О. Заради якості [Текст] / О. Сало // Агроперспектива. – Київ, 2009. – № 2. – С. 34-38.
- Сало, О. Перевіряючи якість [Текст] / О. Сало // Агроперспектива. – К., 2009. – № 1. – С. 36-40.
- Святкивська, Е. Верхи хотят - низы не могут [Текст] / Е. Святкивська // Агроперспектива. – К., 2002. – №10(34). – С. 6-9.
- Святкивська, Е. Ударим стандартом по качеству [Текст] / Е. Святкивська // Агроперспектива. – К., 2002. – №5(29). – С.6-9.
- Стремберг, Й. За якими критеріями визначають якість зерна та оплачують його вартість у Швеції [Текст] / Й. Стремберг // Зерно і хліб. – К., 2002. – №1(25). – С. 40-41.
- Устинова, О. Смена направления. Обзор рынка зерна [Текст] / О. Устинова // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 7. – С. 40-45.
- Фадеев, Л. В. Что мы сеем? [Текст] / Л. В. Фадеев // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 1. – С. 37-39.
- Шевченко, О. Якість зерна - імператів сьогодення [Текст] / О. Шевченко, Л. Турченюк // Агроперспектива. – Київ, 2009. – № 6. – С. 46-52.
- Яковенко, А. Кореляційна залежність показників якості пророслого зерна пшениці при зберіганні [Текст] / А. Яковенко, А. Борта, А. Кац // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2009. – № 11 (125). – С. 30-31.
|