Електронний каталог
круп'яне виробництво
Документи:
- Расфасовка и упаковка муки и крупы [Текст]. – М. : Колос, 1973. – 159с. : ил.,табл. – Библиогр. – 0.56.
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Справочник мукомола,крупянщика и комбикормщика [Текст]. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1973. – 335с. : илл. – 1.91.
- Бутковский, В. А. Технологии зерноперерабатывающих производств [Текст] : Учебник / В. А. Бутковский, А. И. Мерко, Е. М. Мельников. – М. : Интерграф сервис, 1999. – 472с. – ISBN 5-85052-094-5 : 182.40.
- Вобликов, Е. М. Технология элеваторной промышленности [Текст] : Учеб.пособие / Е. М. Вобликов. – Ростов на/Д : МарТ, 2001. – 192с. – (Технологии сельскохозяйственных производств). – ISBN 5-241-00068-2 : 13.20.
- Послеуборочная обработка и хранение зерна [Текст] / Е. М. Вобликов, В. А. Буханцов, Б. К. Маратов, А. С. Прокопец ; Под ред. Е.М.Вобликова. – Ростов на/Д : МарТ, 2001. – 240с. – ISBN 5-241-00064-Х : 14.70.
- Гринберг, Е. Н. Производство крупы [Текст] / Е. Н. Гринберг. – М. : Агропромиздат, 1986. – 103с. : ил. – 0.50.
- Технология крупяных концентратов [Текст] / В. Н. Гуляев, В. И. Кондратьев, Т. С. Захаренко, Т. Ф. Роенко ; Под ред.Н.В.Гуляева. – М. : Агропромиздат, 1989. – 200с. – ISBN 5-10-000898-9 : 0.75.
- Дугіна, К. В. Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Дугіна К. В. ; 05.18.02- технологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Егоров, Г. А. Технология и оборудование мукомольно-крупяного и комбикормового производства [Текст] / Г. А. Егоров, Е. М. Мельников, В. Ф. Журавлев. – М. : Колос, 1979. – 368с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). – 1.70.
- Егоров, Г. А. Технология муки,крупы и комбикормов [Текст] / Г. А. Егоров, Е. М. Мельников, Б. М. Максимчук. – М. : Колос, 1984. – 376с. : ил. – (Учебники и учеб. пособия для высш.учеб.завед.). – 1.40.
- Задорожний, I. М. Товарознавство зерноборошняних товарів [Текст] : Пiдручник для студ.кооп.вузiв / I. М. Задорожний. – К. : Вища школа, 1993. – 189с. : iл. – ISBN 5-11-004204-7.
- Лопатинский, С. Н. Крупы повышенной питательной ценности [Текст] / С. Н. Лопатинский. – М. : Колос, 1978. – 144с. : илл. – 0.40.
- Мазаракі, А. А. Королева круп. Все про гречку [Текст] [Текст] : [довідк.вид.] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 268 с. – Бібліогр.: с. 264-267. – ISBN 978-966-629-799-3 : 320.00.
- Мазаракі, А. А. Містер Боб. Смачні страви з бобових [Текст] [Текст] : [довідк.вид.] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 291 с. – Бібліогр.: с. 287-290. – ISBN 978-966-629-923-2 : 370.00.
- Орленко, О. В. Теоретико-методологічні та прикладні засади функціонування круп'яної індустрії України [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон. наук / Орленко О. В. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Запоріжжя : Класич. приват. ун-т, 2016. – 40 с.
- Пономарев, В. А. Учебник мастера мукомольно-крупяного производства [Текст] : Учебник / В. А. Пономарев, А. К. Терещенко. – М. : Высшая школа, 1972. – 408с. : илл. – 0.62.
- Салун, И. П. Крупы и их хранение [Текст] / И. П. Салун, Н. А. Смирнова, К. А. Мудрецова-Висс. – М. : Экономика, 1967. – 136с. – 0.34.
|