Електронний каталог
продукція тваринництва
Документи:
- Развитие животноводства в Украине: будет ли на рынке мясо отечественного производства? [Текст] // Продукты питания. – К., 2005. – №15-16. – С.22-25.
- Березівський, П. С. Методичнi питання визначення та аналiзу економiчної ефективностi виробництва продукцiї скотарства [Текст] / П. С. Березівський // Вiсник аграрної науки. – 1999, 1999. – №2. – С.69-74.
- Божидарнік, Т. Подолання кризових явищ у молочному скотарстві: пріоритети державної підтримки та регіональні особливості [Текст] / Т. Божидарнік // Економіст. – Київ, 2013. – № 12 (326). – С. 52-54.
- Буркат, В. П. Критерій інтегральної оцінки продуктивності корів молочних і молочно-м'ясних порід України [Текст] / В. П. Буркат, П. І. Шаран // Вісник аграрної науки. – К., 2007. – № 10. – С. 33-38.
- Гладій, М. В. Функціонування м'ясопереробної галузі України в глобальній продовольчій системі [Текст] / М. В. Гладій, М. П. Сичевський // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 5. – С. 5-11.
- Гуменюк, Г. Вимоги європейського законодавства щодо органічного виробництва продукції тваринного походження [Текст] / Г. Гуменюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 1 (86). – С. 8-15.
- Захарин, С. Кризис в животноводстве - системный [Текст] / С. Захарин // Продукты питания. – К., 2004. – №19. – С.36-38.
- Левичева, Ю. Что год прошедший нам покажет? [Текст] / Ю. Левичева // Агроперспектива. – К., 2002. – №1(25). – С. 4-5.
- Особенности развития мясной отрасли России в современных условиях [Текст] / А. Б. Лисицын, Б. Е. Гутник, Н. Ф. Небурчилова, М. С. Денисова // Мясная индустрия. – М., 2002. – №9. – С.11-13.
- Лівінський, А. І. Організаційно-економічний механізм стратегічного управління виробництвом продукції тваринництва та скотарства [Текст] / А. І. Лівінський // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2018. – № 14. – С. 29-33.
- Ляшенко, М. В. Екологічна парадигма локалізації виробництва продукції тваринництва [Текст] / М. В. Ляшенко // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2018. – № 11. – С. 70-75.
- Місюк, М. В. Інноваційно-інвестиційний підхід до формування та підвищення конкурентоспроможності продукції тваринництва [Текст] / М. В. Місюк // Економіка АПК. – Київ : "Інститут аграрної економіки", 2016. – № 3. – С. 74-79.
- Музыченко, О. Ситуация стабилизируется [Текст] / О. Музыченко // Агроперспектива. – 2001. – № 7(19). – С.16-18.
- Столяров, Г. В. Производство экологически чистой продукции в Республике Беларусь [Текст] / Г. В. Столяров // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 8. – С.74-75. – Продолжение. Начало см. в №7, 2002.
- Топіха, В. І. Світова організація торгівлі та ринок продуктів тваринництва в Україні [Текст] / В. І. Топіха // Економіка, фінанси, право. – 2004. – №5. – С.10-11.
- Федотова, М. С. Материаловедческие основы упаковки продуктов животного происхождения [Текст] / М. С. Федотова, О. А. Легонькова // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 1. – С. 8-12.
|