Електронний каталог
ячмінь
Документи:
- Зерно [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №9(21). – С.31-37.
- Зерно [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №10(22). – С.38-42.
- Зерно [Текст] // Агроперспектива. – 2001. – №12(24). – С.24-28.
- Обзор внебиржевого рынка зерновых Украины [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2018. – № 4. – C. 6-8.
- Авраменко, С. Пшениця, ячмень та овес зберігають схожість до 15 років [Текст] / С. Авраменко, В. Тимчук, М. та ін. Цехмейструк // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 4 (76). – С. 34-35.
- Аниканова, З. Ячмень для крупяного производства [Текст] / З. Аниканова, Т. Горпинченко // Хлебопродукты. – М., 2002. – №11. – С.16-18.
- Винтоняк, В. Зернорынок вчера и сегодня [Текст] / В. Винтоняк // Агроперспектива. – 2001. – №10(22). – С.22-27.
- Главарданов, Р. Ячмень и кукуруза - сырье для производства пивного сусла [Текст] / Р. Главарданов, Л. Паризек // Пиво и напитки. – 2001. – №2. – С.46-48.
- Гораш, О. С. Вплив сорту та умов року на якість пивоварного ячменю [Текст] / О. С. Гораш // Вісник аграрної науки. – Київ, 2009. – № 4. – С. 24-28.
- Гораш, О. С. Формування площі листкової поверхні та накопичення сухої речовини рослинами ячменю озимого залежно від удобрення [Текст] / О. С. Гораш, Р. І. Климишена // Вісник аграрної науки. – Київ, 2013. – № 12. – С. 29-32.
- Горпинченко, Т. В. Качество ячменя для пивоварения [Текст] / Т. В. Горпинченко, З. Ф. Аниканова // Пиво и напитки. – М., 2002. – №1. – С.18-22.
- Деренжи, П. Свойства зерна, используемого в питании человека [Текст] / П. Деренжи // Хлебопродукты. – 2001. – №3. – С.13-15.
- Жигунов, Д. О. Ячмінь у вітчизняній круп'яній промисловости: пероспективи та нові можливості для використання [Текст] / Д. О. Жигунов, С. М. Соц, І. О. Кустов // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 5. – С. 39-41.
- Захарчук, О. Період збіднілого асортименту пивоварних сортів ярого ячменю закінчився [Текст] / О. Захарчук, М. Загинайло // Зерно і хліб. – К., 2008. – № 2. – С. 37-39.
- Захарчук, О. До державного реєстру сортів рослин України. занесено рові сорти ярого ячменю [Текст] / О. Захарчук, М. Загінайло, А. Лівандовський // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2011. – № 3 (63). – С. 54-56.
- Збуржинська, М. Д. Перспективи розвитку сировинної бази пивоварної промисловості України [Текст] / М. Д. Збуржинська // Економіка АПК. – К., 2002. – №4. – С. 56-60.
- Косолап, М. Висока планка. Урожайність зарубіжних сортів і гібридів озимих зернових культур та ріпаку [Текст] / М. Косолап // Зерно. – Київ : Новий друк, 2021. – № 8. – С. 112-115.
- Кошова, В. М. Приготування пивного сусла з використанням ярого й озимого ячменю [Текст] / В. М. Кошова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 1(178). – С. 43-44.
- Красиловець, Ю. При культивуванні ячменю наголос варто робити на правильному виборі сорту й ретельному дотримуванні агротехнологій [Текст] / Ю. Красиловець, Л. Крупченко // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2014. – № 1 (73). – С. 71-73.
- Лінчевський, А. А. Ячмінь - джерело здорового способу життя сучасної людини [Текст] / А. А. Лінчевський // Вісник аграрної науки. – Київ, 2017. – № 12. – С. 10-13.
- Можаренко, М. М. Поліморфізм гордеїнкодувальних локусів сортозразків озимого ячменю [Текст] / М. М. Можаренко, З. В. Щербина // Вісник аграрної науки. – К., 2008. – № 10. – С. 46-48.
- Остапчук, М. Малознаними виявляються характеристики голозерного ячменю порівняно з іншими зерновими [Текст] / М. Остапчук, Г. Гончарук, В. Чеботар // Зерно і хліб. – К., 2009. – № 1. – С. 36-38.
- Паламарчук, В. Д. Продуктивність сортів ячменю залежно від системи удобрення [Текст] / В. Д. Паламарчук // Хранение и переработка зерна. – К., 2009. – № 2. – С. 32-34.
- Пластун, Н. О. Производство зерна [Текст] / Н. О. Пластун // Обзор украинского рынка. – 2001. – №9. – С.29.
- Пластун, О. Итоги подведем... по зерну [Текст] / О. Пластун // Агроперспектива. – 2001. – №7(19). – С.24-31.
- Подвижная, Л. Н. Обзор внебиржевого рынка - август [Текст] / Л. Н. Подвижная, М. Н. Рыбкина // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №9(27). – С.11-15.
- Подвижная, Л. Н. Обзор внебиржевого рынка за сентябрь [Текст] / Л. Н. Подвижная, М. Н. Рыбкина // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №10. – С.17-22.
- Подвижная, Л. Н. Обзор внебиржевого рынка - октябрь [Текст] / Л. Н. Подвижная, М. Н. Рыбкина // Хранение и переработка зерна. – 2001. – №11. – C.10-16.
- Рибалка, О. Диводійний ячмінь. Призабутий чемпіон серед злаків [Текст] / О. Рибалка // Зерно і хліб. – К., 2004. – №1. – С.34-35.
- Румянцева, В. В. Влияние процесса биомодификации ячменя на его биологическую ценность [Текст] / В. В. Румянцева, Н. М. Ковач, М. А. Кузнецова // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2007. – № 10. – С. 36-38.
- Святкивська, Е. Где ж ты, хмелю, зиму зимовал... [Текст] / Е. Святкивська // Агроперспектива. – 2001. – №9(21). – С.14-16.
- Тихонов, Н. И. Организация уборки урожая, размещения и хранения пивоваренного ячменя [Текст] / Н. И. Тихонов // Пиво и напитки. – М., 2006. – № 6. – С. 42-43.
- Тымкив, О. Зерно [Текст] / О. Тымкив // Агроперспектива. – К., 2002. – №3(27). – С. 45-48.
- Тымкив, О. Ячмень на экспорт [Текст] / О. Тымкив // Агроперспектива. – К., 2002. – №10(34). – С.20-25.
- Устинников, Б. А. Переработка ячменя на спирт без применения других культур зерна [Текст] / Б. А. Устинников // Пиво и напитки. – 1999. – №4. – С.56-57.
- Харченко, Є. І. Лущення зерна ячменю [Текст] / Є. І. Харченко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 9. – С. 28-31.
- Чмирь, С. М. Виробництво ячменю у контексті розвитку основних зернових культур в Україні [Текст] / С. М. Чмирь // Економіка АПК. – К., 2004. – №2. – С.6-9.
|