Електронний каталог
стевія
Документи:
- Kutlina, I. Competitiveness of can foods of the directed action [Текст]. Patr V : Science of commodity and food-stuff technology / I. Kutlina, N. Sirenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 709-711.
- Адамень, Ф. Ф. Сетвія в Україні [Текст] / Ф. Ф. Адамень, Л. В. Ємельяненко // Вісник аграрної науки. – К., 2002. – №5. – С.67-70.
- Кравченко, М. Ф. Технологія та якість солодких жилейних страв із використанням стевіозиду [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. О. Рибак // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.61-64.
- Кравченко, М. Ф. Технологія та якість тістечок з маковою начинкою зниженої калорійності з екстрактом стевії та цистозіри [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. О. Рибак // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.67-70.
- Кравченко, М. Ф. Якість борошняних булочних виробів на основі композиції з екстрактом стевії, топінамбуром та пшеничними висівками [Текст] / М. Ф. Кравченко, А. Б. Собко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.10-13.
- Кравченко, М. Ф. Технологія та якість крему "Шарлот" з використанням натурального підсолоджувача зі стевії та продукту переробки червоних морських водоростей - карагінану [Текст] / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.33-37.
- Марцин, Т. О. Пісочні вироби функціонального призначення з екстрактом стевії та цистозірою [Текст] / Т. О. Марцин // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 250-155. – (Технічні науки).
- Нечитайло, І. Несподівані "панації" (біологічно активні харчові добавки) [Текст] / І. Нечитайло // Пульсар. – 2001. – №11. – С.66-67.
- Пересічний, М. І. Технологія та якість печива "Стевіясан" з використанням підсолоджувачів зі стевії [Текст] / М. І. Пересічний, Т. О. Рибак // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.4-7.
- Пересічний, М. І. Технологія борошняних булочних виробів із використанням стевії [Текст] / М. І. Пересічний, А. Б. Собко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2002. – (Зб.наук.праць). – С.8-11.
- Пересічний, М. І. Технологія та якість заварного крему з використанням натурального підсолоджувача зі стевії та продукту переробки червоних морських водоростей - карагінану [Текст] / М. І. Пересічний, Д. В. Федорова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.80-84.
- Персічний, М. І. Борошняні кондитерські вироби радіозахисної дії на основі цистозіри та екстракту стевії [Текст] / М. І. Персічний, Т. О. Рибак // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.212-217.
- Петренко, Т. Ф. Технологія булочних виробів із альгінатом кальцію та екстрактом стевії [Текст] / Т. Ф. Петренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.32-36.
- Полянский, К.К. и др. Производство пищевых продуктов с использованием натурального подсластителя из стевии [Текст] / К.К. и др. Полянский // Пищевая промышленность. – М., 2004. – № 7. – С.80-81.
- Радченко, Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном [Текст] / Л. Радченко, О. Соколовська, А. Гасанова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 137-148.
- Роїк, М. В. Технологія концентрату із сушених листків стевії [Текст] / М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 4. – С. 48-55.
- Смирнова, М. Г. Исследование физиологического и токсического действия на организм подсластителя стевиозида [Текст] / М. Г. Смирнова // Вопросы питания. – 2001. – №4. – С.41-44.
- Федун, І. Л. Особливості реалізації інвестиційного проекту виробництва стевії як умови забезпечення продовольчої безпеки [Текст] / І. Л. Федун, К. О. Новицький // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2016. – № 18. – С. 88-91.
|