Електронний каталог
процеси і апарати харчових виробництв
Документи:
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст]. №24 / Ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,О.А.Заїнчковський,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов. – К. : НУХТ, 2008. – 166с. – 20.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. №34 / редкол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2010. – 157с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. № 29 / ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2009. – 147 с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. №33 / редкол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2010. – 171с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст]. №25. Ч.1 / Ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – К. : НУХТ, 2008. – 124с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст]. №25. Ч.2 / Ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – Київ : НУХТ, 2008. – 125с. – 30.00.
- Наукові праці Національного університету харчових технологій [Текст] [Текст]. № 30 / ред.кол.:О.Б.Бутнік-Сіверський,Т.А.Говорушко,В.С.Гуць,Л.С.Дегтярьов та інші. – К. : НУХТ, 2009. – 134с. – 30.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук.праць. Вип.25 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – 384с. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] : Темат.зб.наук праць. Вип.7 / Голов.ред.С.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2002. – 412с. – 10.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.22 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 483с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.20 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 341с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук праць. Вип.21 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2009. – 341с. – 40.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип.26 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 568c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип. 27 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2011. – 487 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат. зб. наук. праць. вип. 8 / голов. ред. О.О. Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – 231 с. – 27.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : тематич. зб. наук. праць. вип. 9 / голов. ред. О.О.Шубін. – Донецьк : ДонДУЕТ, 2003. – 304 с. – 29.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. Вип. 28 / [голов.ред.О.О.Шубін]. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – 415 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. т.1. вип. 29 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – 335 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. т.2. вип. 29 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – 364 c. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.збірник наук праць. Вип.23 / голов.ред.О.О.Шубін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. – 286с. – 50.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. вип. 30 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – 433 c. – 60.00.
- Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : темат.зб. наук. праць. вип. 31 / редкол.: О.О.Шубін (голов.ред.), В.О.Сукманов, А.Д.Гладка та ін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – 268 c. – 50.00.
- Правила проведения сертификации и пищевых продуктов и продовольственного сырья [Текст] : Система сертификации ГОСТ Р. – СПб. : Тест-Принт, 2000. – 179с. – (Мир качества. Вып.29). – 6.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 234 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 2 (18) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 291 с. : іл. – 14.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Проектирование процессов и аппаратов пищевых производств [Текст] / Под ред. В.Н.Стабникова. – К. : Вища школа, 1982. – 199 с. – 1,20.
- Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : Лабораторний практикум. Навч. посіб. / за ред. І.Ф. Малежика. – Київ : НУХТ, 2006. – 224с. – Бібліогр.: с.211-212. – ISBN 966-612-055-0 : 27.00.
- Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. нав. закл. / І.Ф. Малежик, О.С. Марценюк, Л.М. Мельник та ін.; за ред. І.Ф. Малежика. – Київ : НУХТ, 2012. – 543 с. – Бібліогр.: с. 533-536. – ISBN 978-966-612-115-1 : 205.00.
- Процеси та апарати харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. І.І. Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 92 с. – Бібліогр.: с. 92. – 34.00.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.1 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 290с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Холодильные машины [Текст] / Под общ.ред.Н.Н.Кошкина. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 511с. : илл. – 1.12.
- Бабкіна, І. В. Удосконалення процесу теплової обробки харчових продуктів інфрачервоним випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бабкіна І. В. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2001. – 19с.
1
2
|