Електронний каталог
хлібопекарські властивості
Документи:
- Constandache, M. The effects of gluten fraction on the dough rheological properties and quality of bread [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / M. Constandache // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 839-843.
- Korzeniowska-Ginter, R. Commodity appraisal of wheat - rye bread baked in the tri - city [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / R. Korzeniowska-Ginter // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 701-704.
- Misniakiewicz, M. Mycotoxins versus health quality of cereals and cereal products [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / M. Misniakiewicz // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 787-791.
- Аношкина, Г. Переработка муки с пониженными хлебопекарными свойствами [Текст] / Г. Аношкина // Хлебопродукты. – 2001. – №8. – С.30-33.
- Бегеулов, М. Хлебопекарные свойства пшеничной муки [Текст] / М. Бегеулов // Хлебопродукты. – М., 2003. – №4. – С.22-23.
- Вербій, В. П. Технологічні та хлібопекарські властивості нових сортів пшениці [Текст] / В. П. Вербій, О. О. Шовгун. – С.56-59. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Горбань, Н. В чем же причина повышенной крошливости хлебы, произведенного по ускоренной технологии [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – С. 37.
- Дигаленко, Р. Слоеное тесто, о котором вы не знали. Реалии и перспективы рынка [Текст] / Р. Дигаленко // Мир продуктов. – Київ, 2016. – № 4. – С. 12-15.
- Жигунов, Д. О. Хлібопекарські властивості борошна південного регіону [Текст] / Д. О. Жигунов, В. П. Ковальова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 11. – С. 35-38.
- Краєвська, С. Технологія крафтового житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону [Текст] / С. Краєвська, В. Піддубний // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №1(45). – C. 100-112.
- Макаренко, В. Обери своє [Текст] / В. Макаренко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 2 (132). – С. 42-45.
- Матвеева, И. Концепция корректировки и стабилизации качества муки на основе ферментных препаратов [Текст] / И. Матвеева, Ю. Белибова, М. Попов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 2 (111). – С. 34-36.
- Мачихина, Л. Микробиологические аспекты сохранности и безопасности зерна и зернопродуктов [Текст] / Л. Мачихина, Л. Львова, О. Кизленко // Хлебопродукты. – М., 2005. – № 10. – С.49-51. – Окончание следует.
- Мелешкина, Е. Амарантовая мука в хлебопечении [Текст] / Е. Мелешкина, А. Меньшенин, А. Медведев // Хлебопродукты. – М., 2005. – № 10. – С.42-44.
- Попова, С. Ю. Дослідження залежності хлібопекарних властивостей пшеничного борошна від концентрації сухої картопляної добавки [Текст] / С. Ю. Попова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2015. – № 8-9. – C. 59-62.
- Руденко, Н. Якість зерна та борошно: чи існує залежність [Текст] / Н. Руденко // Агро перспектива. – Київ, 2011. – № 6 (136). – С. 46-50.
- Семенова, А. Б. Дослідження структурно-механічних властивостей тіста із суцільнозмеленого пшеничного та спельтового борошна [Текст] / А. Б. Семенова, О. П. Писаренко // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 6-7. – С. 58-61.
- Сімакова, О. О. Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна [Текст] / О. О. Сімакова, Т. В. Петренко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.185-192.
- Шаповаленко, О. Ознайомтесь із хлібопекарськими властивостями борошна [Текст] / О. Шаповаленко, А. Шаран // Зерно і хліб. – К., 2002. – №4(28). – С.10-11.
- Шматченко, И. Контролируем качество сырья для сухарей [Текст] / И. Шматченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 7-8 (92-93). – С. 30-31.
|