Електронний каталог
Л81-7 Контроль качества пищевых продуктов (химический,технический).Контроль якості харчових продуктів (хімічний,технічний)
Документи:
- An amber light for agri-business [Текст] // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2003. – №40. – С. 51-52.
- Filling the world's belly [Текст] : A survey of food // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2003. – №50. – C. 3-16.
- Greener than you thought [Текст] : Genetically modified sugar beet is good for the environment // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2005. – Number 8410, № 4. – C. 74-75.
- Leisure venues on fast track for fries [Текст] // Leisure management. – Hertfordshire : Leisure Media Company Ltd., 2002. – Vol. 22, № 3. – C. 57.
- The grim reaper [Текст] // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2002. – №34. – С. 28-29.
- Гигиенические требования безопасности и пищевой ценности пищевых продуктов [Текст] : Санитарно-эпидемиологические правила и нормативы.СанПиН 2.3.1078-01 Продовольственное сырье и пищевые продукты.Изд.офицальное / Рук.и гл.ред.В.А.Тутельян. – М. : Рит Экспресс, 2002. – 216с. – ISBN 5-89995-004-8 : 85.59.
- Знак качества. Кому нужна новая маркировка продуктов [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 1 (32). – С. 8-9.
- Игристое или шампанское? Исследование качества игристых вин [Текст] // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 34-59.
- Инструкция по порядку и периодичности контроля за содержанием микробиологических и химических загрязнителей в мясе, птице,яйцах и продуктах их переработки [Текст] / Сост. И.М.Скурихин,И.Б.Куваева,В.А.Тутельян,А.М.Иваницкий. – М. : ДеЛи, 2000. – 80с. – ISBN 5-93314-012-0 : 33.90.
- Контроль качество продуктов питания [Текст] // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2016. – № 8. – С. 50-51.
- Кофейные правила. Требования к качеству кофе и кофейной продукции [Текст] // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 6. – С. 53.
- Методи контролю харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 133с. – 7.71.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із курсу "Методи контролю харчових виробництв" [Текст] / уклад.:Є.В.Тарасенко,В.С.Костюк; Каф.технології і організації ресторанного господарства. – 873/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 54 с. – 5,06.
- Міжнародне технічне регулювання [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 29/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 с. – 12,00.
- Обзор методов обработки экспериментальных данных, потенциально применимых в пищевой промышленности [Текст] // Масложировой комплекс. – Київ, 2012. – № 2 (37). – С. 46-47.
- Объект пристального внимания. Мороженое: сумма слагаемых качественного продукта [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2011. – № 3 (72). – С. 18-22.
- Перевозка овощей и фруктов - проблемы качества и сохранности [Текст] // Логистика: проблемы и решения. – Київ, 2014. – №6. – С. 56-60.
- Правильный выбор - качественный продукт. Производство и упаковывание сушеной плодоовощной продукции [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2017. – № 2. – C. 46-4.
- Радиационный контроль.Стронций-90 и цезий-137.Пищевые продукты.Отбор проб,анализ и гигиеническая оценка [Текст] : Методические указания по методам контроля МУК 2.6.1.717-98.2.6.1.Ионизирующее излучение,радиационная безопасность. – М. : Минздрав России, 1998. – 60с. – ISBN 5-7508-0135-7 : 25.40.
- Технология и контроль качества кулинарной продукции из картофеля, овощей и грибов [Текст] [Текст] : учеб. пособие для вузов / Е.В. Литвинова, А.И. Шилов, Л.С. Большакова, З.П. Подкопаева; под ред. Е.В. Литвиновой. – Москва : Академия, 2006. – 384 с. – ISBN 5-7695-2687-4 : 32,00.
- Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл., що навчаються за напрямом підготов. "Харчові технології та інженерія" / В.І.Дробот, В.Г.Юрчак, Л.Ю.Арсеньєва [та ін.]; за ред. В.І.Дробот. – Київ : Кондор, 2010. – 439с. – Бібліогр.: с. 377-379. – ISBN 9789663513195 : 72.00.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендаціїї до самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 09171101 "Технологія харчування та ресторанна справа" / уклад. Є.В. Тарасенко; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 202/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 62 с. – 5,66.
- Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : лабораторний практикум для студентів напрямку підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.09171701 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Є.В. Тарасенко; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 110/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 83 с. – 7,02.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00.
- Управління якістю продуктів харчування [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи із дисципліни для студенів спеціальності 7.050303 "експертиза товарів та послуг" / уклад.: О.В. Шевченко, І.Ю. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 694/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 34 с. – 4,59.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 34,00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 154/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 13,96.
- Экологически чистый и безопасный продукт. Инновационные технологии производства качественных мясных изделий [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2012. – № 1 (80). – С. 46-48.
- Balestrieri, F. Sugars in confectionery products HPLC-analysis in comparison with other methods [Текст] / F. Balestrieri, A. Flori, D. Marini // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 78-82.
- Barbonit, L. Les defricheurs du big business OGM [Текст] / L. Barbonit, B. Neumann // L'Expansion. – Paris : Vivendi Universal Publ., 2003. – № 679. – C. 72-80.
- Bivona, V. Recent advances in the chemical control of foods [Текст] / V. Bivona // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 67-73.
- Botella, J. Herta ne vaut que par son packaging [Текст] : Saucisses de Strasbourg / J. Botella // Capital. – Paris : Prisma Press, 2005. – № 162. – C. 64-65.
- Cowley, G. Certified organic [Текст] / G. Cowley // Newsweek International. – N.Y. : Newsweek, Inc., 2002. – № 40. – C. 82.
- David, C. Chupa Chups victime de sa gourmandise [Текст] / C. David // Capital. – Paris : Prisma Press, 2003. – № 145. – C. 45-46.
- David, C. Une chasse gardee belge et suisse [Текст] / C. David // Capital. – Paris : Prisma Press, 2002. – № 124. – С. 67.
- Fabre, T. Les idees fausses sur les OGM [Текст] / T. Fabre // Capital. – Paris : Prisma Press, 2004. – № 157. – C. 16-20.
- Foltynowicz, Z. Integrating environmental aspects into product development [Текст] / Z. Foltynowicz // Ekologia wyrobow : III Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2003. – C. 40-44.
- Fronzo, G. D. The use of bioethanol as ecological fuel [Текст] / G. D. Fronzo // Ekologia wyrobow : II Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2000. – C. 359-365.
- Geary, J. Risky business [Текст] / J. Geary // Time. – N.Y. : Time Warner Publishing B.V., 2003. – № 31. – C. 40-47.
- Giagnorio, L. The diffusion of Environmental Product Declarations [Текст] / L. Giagnorio, E. Causin // Ekologia wyrobow : III Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2003. – C. 9-20.
- Guntheroth, H. Risiko Acrylamid [Текст] : Die gefahr durch das Gift im Geback / H. Guntheroth // Stern. – Hamburg : Gruner+JAHR AG & CO KG Druck- und Verl.Post., 2002. – №51. – C. 250-257.
- Haupt, W. Quality Tyrol - regional trademark of food with ecological philosophy [Текст] / W. Haupt // Ekologia wyrobow : III Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2003. – C. 108-118.
- Holub, B. The hygiene and sanitarian conditions of foodstuffs circulation in Ukraine [Текст] / B. Holub // Ekologia wyrobow : III Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2003. – C. 229-232.
- Iwashita, M. Plea principle for development risk in the product liability [Текст] / M. Iwashita // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C .52-55.
- Kedzior, W. Appraisal of meat products quality in Poland [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / W. Kedzior, J. Ptasinska, A. Trela // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 673-677.
- Konrad, C. GMOs : saviors of villains ? [Текст] / C. Konrad // Business Hungary. – Budapest : Duax Kft, 2003. – Vol. XVII, №9. – C. 20-22.
- Koziolowa, A. Statistical evaluation of consumer preferences of ketchups color [Текст] / A. Koziolowa, M. Nowak, B. Dybczynska // Forum Ware. – Wien, 1997. – № 1-4. – C. 109-113.
- Quality and safety of selected spices and herbs as determined by heavy metal residues [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / Z. Krejpcio, E. Krol, H. Szymusiak, S. Sionkowski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 585-589.
- Krejpcio, Z. Functional ingredients in foods preventing and controlling diabetes - achievements and future prospects. A review [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / Z. Krejpcio, H. Szymusiak // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 638-645.
- Letessier, I. Coca relance la querre de l'eau [Текст] / I. Letessier // Capital. – Paris : Prisma Press, 2004. – № 151. – C. 54-56.
1
2
3
4
5
|