Електронний каталог
Класифікатори
Л81 Основные процессы и аппараты пищевых производств.Основні процеси та апарати харчових виробництв
Л811 Подготовительные операции (приемка,очистка,мойка сырья и др.).Підготовчі операції (прийняття,очистка,миття сировини та ін.)
Документи:
Предварительная обработка мяса. Тепловая обработка продуктов [Текст] // Все о мясе. – М., 2004. – №1. – С.44-45.
Дмитревський, Д. В.
Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дмитревський Д. В. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 18 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'