Електронний каталог
Л815 Специальные методы обработки.Спеціальні методи обробки
Документи:
- Васюкова, А. Т. Рыбные фарши с растительными наполнителями [Текст] / А. Т. Васюкова, С. И. Алымов, А. И. Ноженко. – К. : Инкос, 2005. – 156с. – ISBN 966-8347-24-2 : 16.00.
- Декань, О. О. Дослідницьке обладнання для компексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Декань О. О. ; 05.18.12-процеси та обладнання для комплексної обробки харчових продуктів високим тиском і ультразвуком [Текст]. – Донецьк : ДонУЕТ, 2010. – 19с.
- Джаруллаев, Д.С. и др. Способ предварительной обработки винограда для увеличения выхода сока [Текст] / Д.С. и др. Джаруллаев // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1996. – №4. – С.11-13.
- Кунденко, М. П. Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кунденко М. П. ; 05.18.12-процеси та обладнання харчових,мікробіологісних та фармацевтичних виробництв. – Х. : ХДАТОХ, 2002. – 18с.
- Малкина, А.Д. и др. Экструзионная обработка - один из путей повышения микробиологической безопасности сырья [Текст] / А.Д. и др. Малкина // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1997. – №11. – С.27-28.
- Оленєв, М. В. Удосконалення технології виробництва продуктів переробки винограду з застосуванням електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Оленєв М. В. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2008. – 17с.
- Оленєв, М. В. Удосконалення технології виробництва виноградного соку з застосуванням рівномірного електромагнітного поля надвисокої частоти [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Оленєв М. В. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 17с.
- Пересічний, М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії-теорія та практика [Текст] [Текст] : монографія / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, О. М. Григоренко. – Київ : Медекол МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999. – 232с. : іл.;табл. – Бібліогр.:С.209-231. – ISBN 966-95521-5-Х : 3.50;3.00.
- Рогов, И. А. Электрофизические методы обработки пищевых продуктов [Текст] / И. А. Рогов. – М. : Агропромиздат, 1988. – 272с. – ISBN 5-10-000187 : 4.20.
- Червоний, В. М. Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Червоний В. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних вирбництв. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 18 с.
- Чуприна, А. В. Наукове обгрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих вантажів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Чуприна А. В. ; 05.18.12-процеси й обладнання харчових,мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. – К. : МОНУ;НУХТ, 2004. – 19с.
|