Електронний каталог
Л82-9 Товароведение мучных и крупяных товаров.Товарознавство борошняних та круп`яних товарів
Документи:
- Збірник тестових завдань для контролю знань студентів з курсу "Товарознавство зерноборошняних товарів" [Текст] : зі спеціальностей 7.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Н.Г.Салухіна; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 449/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 35 c. – 3.56.
- Товарознавство зерноборошняних товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу для студентів заочної форми навчання із спеціальностей 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / уклад: А.А. Самойленко, В.В. Ващенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 100/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 32 с. – 3,59.
- Товарознавство продовольчих товарів розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад.В.В. Ващенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 997/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 24 с. – 2,55.
- Товарознавство продовольчих товарів розділ (Зерноборошняні товари) [Текст] : робоча програма / уклад.В.В. Ващенко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 973/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 14 с. – 3,31.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 118с. – Бібліогр.: с.118. – 11.99.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Крохмаль,цукор,кондитерські вироби" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.Л.С.Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 148с. – 19.20.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: А.А.Самойленко,В.П.Вербій,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 118с. – Бібліогр.:с.118. – 11.79.
- Товарознавство продовольчих товарів.Розділ "Зерноборошняні товари" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Н.Г.Салухіна, А.А.Самойленко. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 118с. – 7.07.
- Товарознавство сировини,матеріалів та засобів виробництва.Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2007. – 44с. : табл. – Бібліогр.:С.43-44. – 4,75.
- Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва. Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : методичні вказівки до самостійної роботи студентів ОКР "магістр", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво", спеціальності "Товарознавство та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза вмитній справі" / уклад. В.А. Колтунов; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1038/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 29 с. – 3,62.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Товарознавство. Харчові продукти. Зерноборошняні товари [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 308/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 с. – 14,00.
- Товарознавство. Харчові продукти. Зерноборошняні товари [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 186/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 15 с. – 14,00.
- Denisenco, T. N. Influence of tsicorlactou on the change of quality of flour pastry wares at saving [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / T. N. Denisenco // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 770-773.
- Hegedusic, V. Rheological properties of pancake batters at low temperatures [Текст] / V. Hegedusic, D. Busic, B. Simundic // Forum Ware. – Wien, 1996. – № 1-4. – C. 96-102.
- Kaplina, T. Effects of the electromagnetic field on microorganisms of wheat flour [Текст]. Patr V : Science of commodity and food-stuff technology / T. Kaplina // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 729-733.
- Selvatico, A. State of preservation of durum wheat and its consequences on the hygienic quality of pasta [Текст] / A. Selvatico, M. L. Mecucci, G. Bosi // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 96-101.
- Urchak, V. The researching of technological parameters of pasta producing with quality improver [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / V. Urchak, T. Yevseyenko, V. Verbiy // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 902-905.
- Андрест, Б. В. Справочник товароведа продовольственных товаров [Текст] : В 2-х т. Том 1 / Б. В. Андрест, И. Л. Волкинд, В.З..Ерохин С.Н. Гарнецков. – М. : Экономика, 1980. – 416с. – 2.50.
- Аннєнкова, Н. Б. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Аннєнкова Н. Б. ; 05.18.15 - товарознавство; наук. кер. Г.Б. Рудавська. – Київ, 2009. – 186 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Аннєнкова, Н. Б. Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Аннєнкова Н. Б. ; 05.18.15-товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 23с.
- Бутковский, В. А. Технологии зерноперерабатывающих производств [Текст] : Учебник / В. А. Бутковский, А. И. Мерко, Е. М. Мельников. – М. : Интерграф сервис, 1999. – 472с. – ISBN 5-85052-094-5 : 182.40.
- Віннікова, В. О. Формування якості дієтичної добавки "Гемовітал" та борошняних виробів з її використанням [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Віннікова В. О. ; 05.18.15-товарознавство. – Х. : ХДУХТ, 2008. – 18с.
- Горпиченко, Т. Технологические свойства и питательная ценность сортов гречихи [Текст] / Т. Горпиченко // Хлебопродукты. – 1995. – №12. – С.14-17.
- Григоренко, О. М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Григоренко О. М. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КДТЕУ, 2000. – 22с.
- Григоренко, О. М. Розробка технології виробництва булочних виробів радіозахисного призначення [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Григоренко О. М. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К., 2000. – 134с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Гринберг, Е. Н. Производство крупы [Текст] / Е. Н. Гринберг. – М. : Агропромиздат, 1986. – 103с. : ил. – 0.50.
- Журавлева, М. Н. Товароведение продовольственных товаров [Текст] : В 3-х т.Учеб.для товаровед.отд.кооп.вузов. Т.1 : Теоретические основы,зеромучные товары,плоды и овощи / М. Н. Журавлева, А. В. Троян. – 2-е изд,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1975. – 448с. – 1.17.
- Задорожний, I. М. Товарознавство зерноборошняних товарів [Текст] : Пiдручник для студ.кооп.вузiв / I. М. Задорожний. – К. : Вища школа, 1993. – 189с. : iл. – ISBN 5-11-004204-7.
- Задорожний, І. М. Товарознавство продовольчих товарів.Зерноборошняні товари [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / І. М. Задорожний, В. В. Гаврилишин. – Львів : Компакт ЛВ, 2004. – 302с. – ISBN 966-96274-3-8 : 23.00.
- Ішкова, О. М. Товарознавча оцінка нових сортів озимої м`якої пшениці для виготовлення хліба [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Ішкова О. М. ; 05.18.15-товарознавство. – Донецьк : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2012. – 21 с.
- Казаков, Е. Пшеничные отруби: их качество и использование [Текст] / Е. Казаков // Хлебопродукты. – 1998. – № 2. – С.9-10.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] = Commodity reseach of food stuff:the practical work : практикум / В. А. Колтунов, Г. І. Подпрятов ; пер. А.П. Рябченко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 174 с. – Бібліогр.: с. 172. – ISBN 966-629-243-2 : 13.51; 19.00.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл.,які навчаються за напрямом "Торгівля" / В. А. Колтунов, Л. Ф. Скалецька. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 253с. – ISBN 966-629-157-6 : 17.48; 18.00.
- Мясникова, А. В. Практикум по товароведению зерна и продуктов его переработки [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / А. В. Мясникова, Ю. С. Ралль. – М. : Колос, 1973. – 280с. – 0.75.
- Мясникова, А. В. Практикум по товароведению зерна и продуктов его переработки [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / А. В. Мясникова, Ю. С. Ралль. – 2-е изд.,доп.и перераб. – М. : Колос, 1981. – 320с. – 0.70.
- Товароведение зерна и продуктов его переработки [Текст] : Учебник для техникумов / А. В. Мясникова, Ю. С. Ралль, Л. А. Трисвятский, И. С. Шатилов ; Под ред.Л.А.Трисвятского. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1971. – 400с. – 1.10.
- Товароведение зерна и продуктов его переработки [Текст] : Учебник для техникумов / А. В. Мясникова, Ю. С. Ралль, Л. А. Трисвятский, И. С. Шатилов ; Под ред.Л.А.Трисвятского. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Колос, 1978. – 496с. – 1.10.
- Наумова, К. Скловиднiсть зерна. Вiд чого вона залежить? [Текст] / К. Наумова // Зерно i хлiб. – 1996. – №2. – С.28-29.
- Пiдорич, А. та iн. Пшеничне хлiбопекарське борошно "Одеське" з пiдвищеною харчовою i бiологiчною поживнiстю та оптимальним рiвнем продовольчого використання зерна [Текст] / А. та iн. Пiдорич // Зерно i хлiб. – 1996. – №2. – С.24-25.
- Петренко, Т. и др. Хлебопекарные свойства пшеничной муки высшего сорта различной крупности [Текст] / Т. и др. Петренко // Хлебопродукты. – 1998. – №5. – С.24.
- Рукосуев, А. Н. Товароведение зерномучных и хлебных товаров [Текст] : Учебник для вузов / А. Н. Рукосуев. – М. : Экономика, 1973. – 319с. – 0.82.
- Рукосуев, А. Н. Товароведение продовольственных товаров.Введение.Зерномучные товары [Текст] : Учебник для вузов / А. Н. Рукосуев. – 3-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1969. – 463с. – 1.04.
- Рукосуев, А. Н. Химия и товароведение муки и крупы [Текст] / А. Н. Рукосуев. – М. : Госторгиздат, 1957. – 380с. – 19.35.
- Сiчкарь, В. та iн. Сорти сої [Текст] / В. та iн. Сiчкарь // Зерно i хлiб. – 1999. – № 2. – C.27.
- Салун, И. П. Крупы и их хранение [Текст] / И. П. Салун, Н. А. Смирнова, К. А. Мудрецова-Висс. – М. : Экономика, 1967. – 136с. – 0.34.
- Салухіна, Н. Г. Товарознавство зерноборошняних товарів [Текст] : Підручник. Т.2 / Н. Г. Салухіна, А. А. Самойленко, В. В. Ващенко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 357с. – ISBN 966-629-034-0 : 13.08.
- Товароведение зерномучных и кондитерских товаров [Текст] / Н. А. Смирнова, Л. А. Надежнова, Г. Д. Селезнева, Е. А. Воробьева ; Мин-во торговли СССР. – М. : Экономика, 1989. – 352c . – (Государственная торговля). – ISBN 5-282-00639-1 : 1.10.
- Товароведение зерномучных и кондитерских товаров [Текст] : Учебник для вузов / Н. А. Смирнова, Л. А. Надежнова, Г. Д. Селезнева, Е. А. Воробьева. – М. : Экономика, 1989. – 352с. – (Государственная торговля). – ISBN 5-282-00639-1 : 1.10.
- Соловйова, В. Крупи - чудовий харчовий продукт [Текст] / В. Соловйова // Харчова i переробна пром-сть. – 1998. – N2. – С.25.
1
2
|