Електронний каталог
Л85-9 Товароведение крохмало-паточных изделий.Товарознавство крохмало-паточних виробів
Документи:
- Збірник тестових завдань для контролю знань студентів з курсу " Товарознавство крохмалю, цукру, кондитерських виробів" [Текст] : зі спеціальностей 7.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 141/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 48 c. – 3.26.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення курсу " Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету денної форми навчання. Розділ " Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / укл. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 654/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 29 c. – 2.07.
- Методичні рекомендації для самостійного вивчення навчальної дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання. Розділ "Крохмаль, цукор, кондитерські вироби" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 95/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 48 с. – 4,34.
- Товарознавство харчових продуктів. Крохмаль, цукор, кондитерські вироби [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:Є.В. Бондаренко; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 128 с. – Бібліогр.: с. 125-128. – 36.00.
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Makowska, B. Effect of sulfoethylated starch on kinetics kaolin floacculation in water [Текст]. Part VII : Up-to-date materials and technologies / B. Makowska, R. Zielinski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1187-1192.
- Кириченко, Л. С. Крохмаль,цукор,мед та кондитерські вироби [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму "Торгівля" / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 359с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.356-359. – ISBN 966-629-232-7 : 26.11; 27.00; 32.00.
- Кириченко, Л. С. Товарознавство продовольчих товарів [Текст] : Розділ "Крохмаль,цукор,кондитерські вироби":Опорний конспект лекцій / Л. С. Кириченко ; Уклад.Л.С.Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 146с. – 21.00.
- Сирохман, I. В. Товарознавство крохмалю, цукру, меду, кондитерських виробів [Текст] : Пiдручник / I. В. Сирохман. – К. : Вища школа, 1994. – 238с. : ил. – ISBN 5-11-004203-9 : 2.50.
- Чепурной, И. П. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности "Товароведение и экспертиза товаров" / И. П. Чепурной. – 3-е изд. – М. : Дашков и К, 2007. – 414с. – Библиогр.409с. – ISBN 5-91131-351-0;9785947980431 : 54,96.
- Товароведение и экспертиза потребительских товаров [Текст] : Учебник для студ.торг.вузов / В. В. Шевченко, И. А. Ермилова, А. А. Вытовтов, В. А. Герасимова. – М. : ИНФРА-М, 2001. – 544с. – (Высшее образование). – ISBN 5-86225-780-2 : 31.26;24.00;32,00.
- Товароведение и экспертиза потребительских товаров [Текст] : Учебник для студентов торговых вузов / В. В. Шевченко, И. А. Ермилова, А. А. Вытовтов, В. А. Герасимова. – М. : ИНФРА-М, 2003. – 544с. – (Высшее образование). – ISBN 5-86225-780-2 : 31.32.
- Шепелев, А. Ф. Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по экономическим специальностям / А. Ф. Шепелев, И. А. Печенежская, К. Р. Мхитарян. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 540с. – (Учебники,учебные пособия). – ISBN 5-241-02093-2;9795222020936 : 25.95.
|