Електронний каталог
Л965 Производство молочных консервов.Виробництво молочних консервів
Документи:
- Технологія молочних продуктів [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. "Харч. технології та інженерія" / авт.: Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, Т.А. Скорченко та ін. – Київ : НУХТ, 2013. – 502 с. – Бібліогр.: с. 494-498. – ISBN 978-966-612-139-7 : 104.00.
- Бредихин, С. А. Технология и техника переработки молока [Текст] / С. А. Бредихин, Ю. В. Космодемьянский, В. Н. Юрин. – М. : Колос, 2001. – 400с. – ISBN 5-10-003442-4 : 112.00;113.52.
- Петухова, Е. Вкус детства. Обзор рынка молочных консервов [Текст] / Е. Петухова // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 3. – С. 18-22.
- Пухляк, А. Г. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Пухляк А. Г. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : НУХТ, 2007. – 23с.
- Радаева, И. А. Пороки молочных консервов и меры их предупреждения [Текст] / И. А. Радаева, А. Н. Петров // Молочная промышленность. – М., 2004. – №1. – С.37-40.
- Чекулаева, Л. В. Технология продуктов консервирования молока и молочного сырья [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Л. В. Чекулаева, К. К. Полянский, Л. В. Голубева. – М. : ДеЛи принт, 2002. – 249с. – ISBN 5-94343-019-9 : 44.60;76.92;53.00;57.20.
|