Електронний каталог
Л97-9 Товароведение пищевых концентратов.Товарознавство харчових концентратів
Документи:
- Товарознавство харчових жирів,продуктів тваринного походження,харчових концентратів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2. / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб;каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 106с. – Бібліогр.: с.104-106. – 12.45.
- Антюшко, Д. П. Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Антюшко Д. П. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2014. – 160 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 137-160. - Дод.
- Антюшко, Д. П. Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Антюшко Д. П. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 21с.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Дьякова, Т. С. Товарознавча оцінка та дослідження антиоксидантних властивостей фітодобавок з лікарської сировини та їх застосування в продуктах профілактичної дії [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Дьякова Т. С. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – Харків : Харків. держ. акад. технології та орг. харчування, 1998. – 17 с.
- Кругляков, Г. Н. Товароведение мясных и яичных товаров.Товароведение молочных товаров и пищевых концентратов [Текст] : Учебник / Г. Н. Кругляков, Г. В. Круглякова. – М. : Маркетинг, 2001. – 488с. – ISBN 5-94462-039-0 : 28.88;29.40;15.00.
- Лисий, О. В. Удосконалення технології киселів швидкого приготування шляхом використання рослинних добавок [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Лисий О. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекар. продуктів, кондитор. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Макеев, А. Немного о сухом молоке [Текст] / А. Макеев // Пищевая пром-сть. – 1998, 1999. – N3. – С.20-21.
- Міклашевська, Ю. Б. Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Міклашевська Ю. Б. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 25 с.
- Міклашевська, Ю. Б. Споживні властивості драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Міклашевська Ю. Б. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2016. – 177 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 147-177. - Дод.
- Ольховська, В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Ольховська В. С. ; 05.18.15-товарознавство. – Харків : ХДУХТ, 2009. – 18с.
- Притульська, Н. В. Оптимізація споживчих властивостей комбінованих консервів та харчових концентратів із використанням білоквмісної сировини різного походження [Текст] : Автореферат дис...докт.техн.наук / Притульська Н. В. ; 05.08.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КНТЕУ, 2001. – 33с.
- Рудавська, Г. Б. Харчові концентрати [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів / Г. Б. Рудавська, Є. В. Тищенко. – К. : КНТЕУ, 2001. – 320с. – (Серія товарознавство). – ISBN 966-629-006-5 : 12.79.
- Рязанова, О. А. Товароведение продуктов детского питания [Текст] : Учеб.пособие / О. А. Рязанова, М. А. Николаева. – М. : Омега-Л;Деловая литература, 2003. – 144с. – ISBN 5-901386-75-2(Омега-Л);5-93211-017-1 : 19.20.
- Цыбульник, Л. В. Товароведная оценка новых картофельных концентратов для массового профилактического питания [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Цыбульник Л. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К., 1994. – 122с. : Прилож. – (КГТЭУ).
- Шульгіна, Л. М. Товарознавча оцінка нового сухого молока з підсолоджувачем із Stevia rebaudiana Bertoni,призначеного для дієтичного харчування [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Шульгіна Л. М. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К., 1994. – 149с. : Додат. – (КДТЕУ).
- Шульгіна, Л. М. Товарознавча оцінка нового сухого молока з підсолоджувачем із Stevia rebaudiana Bertoni,призначеного для дієтичного харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Шульгіна Л. М. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1994. – 26с.
|