Електронний каталог
мікробіологія
Документи:
- Волкогон, В. В. Сільськогосподарська мікробіологія в Україні: здобутки, проблеми, перспективи [Текст] / В. В. Волкогон // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 11. – С. 20-27.
- Колбвсюк, В. Микробиология йогурта [Текст] / В. Колбвсюк // Молочная промышленность. – М., 2003. – №4. – С.62-63.
- Корж, А. П. Развитие барьерных нано-, микробиотехнологий в мясной отрасли [Текст] / А. П. Корж, Ю. Г. базарнлва // Мясной бизнес. – Київ, 2016. – № 1. – С. 32-33.
- Кричковская, Л. В. Функциональные компоненты в продуктах питания с микробиологическим каротином [Текст] / Л. В. Кричковская, А. П. Белинская, А. В. Жулинская // Масложировой комплекс. – Київ, 2014. – № 1 (44). – С. 44.
- Рубан, В.І. та інш. Віруси: що це таке? [Текст] / В.І. та інш. Рубан // Пульсар. – 2001. – №11. – С. 17.
- Смирнов, С. О. Микрибиологическая безопасность новых видов муки из зерна тритикале [Текст] / С. О. Смирнов, С.А. Быковченко Т.В. и др. Урубков // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – №12. – С. 43-45.
- Смірнов, В.В. та ін. Мікробні біотехнології у сільському господарстві [Текст] / В.В. та ін. Смірнов // Вісник аграрної науки. – К., 2002. – №4. – С.5-10.
- Столярчук, П. Ідентифікація та наліз мікробіологічних небезпечних чинників при виробництві молочної продукції [Текст] / П. Столярчук, С. Остап'юк // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2012. – № 6 (79). – С. 52-58.
|