Електронний каталог
мікрохвильова технологія
Документи:
- Предварительная обработка мяса. Тепловая обработка продуктов [Текст] // Все о мясе. – М., 2004. – №1. – С.44-45.
- Czaja, N. The effect of microwave irradiation on biodegradability offoil made of poly (E-caprolactam) and starch [Текст]. Part VI : Science of non-foods / N. Czaja, F. Domka // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1097-1101.
- Калинин, Л. и др. Микроволновая технология в АПК [Текст] / Л. и др. Калинин // Агроперспектива. – К., 2002. – №7(31). – С.18-20.
- Найденко, В. І. Добротність мікрофильових камер при обробці харчових продуктів, сировини і матеріалів [Текст] / В. І. Найденко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.65-72.
- Терзиев, С. Г. Использование микроволновых технологий в процессах комплексной переработки кофейного шлама [Текст] / С. Г. Терзиев, Н. В. Ружицкая, Т. Л. Макиевская // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – № 3 (28). – С. 85-88.
|