Електронний каталог
обладнання харчових виробництв
Документи:
- Використання ЕОМ у харчових виробництвах [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:О.Ю.Завадинська,О.М.Григоренко. – К. : КДТЕУ, 1999. – 75с. – 6.80.
- Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. 8-11 верес. 2015 р. / ред. кол.: В.М. Кюрчев, О.І. Черевко, В.Т. Надикто та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 360 с. – ISBN 978-966-405-369-0 : 48.69.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 26 берез. 2014 р., м. Харків у 2-х ч. ч.1. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 468 с. – ISBN 978-966-405-323-2 : 60.00; 18.87.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 2 квіт. 2015 р., м. Харків у 2-х ч. ч.1 / ред. ко. : О.І. Черевко (відп. ред.), Л.М. Янчева, О.І. Черевко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 450 с. – ISBN 978-966-405-360-7 : 30.00.
- Каталог механічного устаткування [Текст] : Навч.-методичне видання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2006. – 26с. – Бібліогр.:26с. – 3.97.
- Каталог унифицированного оборудования для предприятий общественного питания [Текст] : Проект 65-027. – М. : ГИПРОТОРГ, 1965. – 79с. – 0.63.
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спецiальності 091710,050201 / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КДТЕУ, 1998. – 73с. – 2.00.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спеціальності 7.091710 "Технологія харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КНТЕУ, 2001. – 88с. – 7.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч.1 : Підвищення ефективності жарильного обладнання з використанням кремнійорганічних речовин / авт.: В.О. Потапов, О.В. Петренко; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 138 с. – Бібліогр.: с.127-138. – ISBN 978-966-405-276-1 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 2 : Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / авт. кол.: О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна та ін.; за заг. ред. О.І. Черевко, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 150 с. – Бібліогр.: с.142-150. – ISBN 978-966-405-273-0 : 30.00.
- Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] [Текст] : монографія у 3-х ч. ч. 3 : Підвищення ефективності теплового обладнання з інфрачервоним нагріванням / авт.: В.П. Плевако, С.М. Костенко, І.П. Педорич; за заг. ред. О.І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 129 с. – Бібліогр.: с.127-129. – ISBN 978-966-405-277-8 : 30.00.
- Новое оборудование - новые возможности [Текст] // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2017. – № 2. – С. 11-13.
- Обладнання та технологія харчових виробництв [Текст] : Тематичний зб.наук.праць. Вип.15 / Гл.ред.О.О.Шубін. – Д. : ДДУЕТ им.М.Туган-Барановського, 2006. – 193с. – 25.00.
- Оборудование для предприятий торговли общественного питания и пищеблоков [Текст] : Отраслевой каталог. Ч.3 : Секционное модулированное оборудование для предприятий торговли и общественного питания. – М., 1977. – 110с.
- Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технол.фак.торг.вузов.В 3-х т. Т.3 : Тепловое оборудование / Беляев М.И. – М. : Экономика, 1990. – 559с. – ISBN 5-282-00430-5 : 1.30.
- Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / Под ред.В.В.Белобородова. – М. : Экономика, 1978. – 389с. – 1.10.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств торгівлі" [Текст] / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КДТЕУ, 1991. – 20с. – 1.00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств громадського харчування" [Текст] : Для студентів спеціалізації 7.091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КНТЕУ, 2001. – 52с. – 4.56.
- Отраслевой каталог.Оборудование для предприятий торговли общественного питания и пищеблоков [Текст]. Ч.3 : Секционное модулирование оборудование для ПОП. – М., 1977. – 112с.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,19 листоп. 2013 р., м. Харків у 2-х ч. ч. 1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П.Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 481 с. – ISBN 978-966-405-309-6 : 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 2 (18) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 291 с. : іл. – 14.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.2 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 234 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (21) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.О. Гринченко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 539 с. – 52.80.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Рекомендации по организации и механизации производственных процессов на кулинарных заготовочных фабриках [Текст]. – К. : Укр.НИИ торг.и общ.питания, 1970. – 64с. – 0.85.
- Розвиток масового харчування,готельного господарства і туризму в умовах ринкових відносин [Текст] : Міжнародная науково-практична конференція:Тези доповідей (19-20 жовтня 1994 року,м.Київ) / Відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 1994. – 144с. – ISBN 5-8238-0312-5 : 2.70.
- Розробка експрес-діагностики теплофізичних властивостей харчових продуктів [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / С.Л. Шаповал (кер.НДР), Н.П. Форостяна, Р.П. Романенко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2014. – 147 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 144-146. - Дод.
- Сборник трудов республиканской научной конференции "Повышение эффективности процессов и оборудование холодильной и пищевой промышленности" [Текст] : Технологическая секция / Отв.ред.Н.А.Головкин. – Л. : Ленинградский технологический институт холодильной промышленности, 1973. – 157с. – 1.80.
- Секционное модулированное оборудование предприятий торговли и общественного питания [Текст] : Дополнение к части 1-ой. – М. : ГИПРОТОРГ, 1971. – 13с. – 0.20.
- Секционное модулированное оборудование для предприятий общественного питания [Текст] : Типовой проект 70-031/0. – М. : ГИПРОТОРГ, 1971. – 26с. – 0.25.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-практичної конференції,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 17 жовтня 2007 року.В 2 ч. Ч.1 / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 290с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-067-9 : 30,00.
- Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв і торгівлі [Текст] : Тези доповідей міжнародної науково-методичної конференції,присвяченої 35-річчю академії / Відп.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДАХТ, 2002. – 502с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-31-3 : 19.50.
1
2
3
4
5
6
|