Електронний каталог
економіка житлово-комунального господарства
Документи:
- Вдосконалення державного регулювання ринку комунальних послуг в Україні [Текст]. – К. : Інститут Економічних Досліджень та Політичних Консультацій, 2005. – 92с. – 15.00.
- Готель, де усім добре, як удома. Г/к "Братислава" [Електронний ресурс] [Текст]. – 2002.
- Готельне господарство:основні показники,оцінка якості послуг [Текст] : Навч.посібник / Уклад.В.К.Федорченко. – К. : КІТЕП, 1999. – 76с. – Бібліогр.:75с. – ISBN 966-581-111-8 : 10.00.
- Европейский гостиничный маркетинг [Текст] : Учеб.пособие для студ.и выпускников школ гостинич.и ресторан.бизнеса в Европе/Пер.с англ. / Пер.с англ. – М. : Финансы и статистика, 2002. – 222с. – ISBN 90-5720-0236;5-279-02451-1 : 31.20;30.00.
- Европейский гостиничный маркетинг [Текст] : Учеб.пособие для студентов и выпускников школ гостинич.и ресторан.бизнеса в Европе / Пер.с англ. – М. : Финансы и статистика, 2003. – 222с. – ISBN 90-5720-0236;5-279-02451-1 : 35.28.
- Економіка готельного господарства і туризму [Текст] : Опорний конспект лекцій для студ. напряму "Менеджмент" проф. спрямування "Менеджмент орг." варіативні компоненти "Менеджмент турист. індустрії" на окр "бакалавр" / Уклад.:Т.І.Ткаченко,С.П.Гаврилюк,О.О.Королоп. – К. : КНТЕУ, 2005. – 220с. – 15.38;16.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Т.І.Ткаченко,В.Г.Міска,О.О.Королоп. – К. : КНТЕУ, 2006. – 193с. : табл. – Бібліогр.:С.189-193. – 14.98;15.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 195с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 193с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 1401 "Готельно-ресторанна справа" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Готельно-ресторанна справа" / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2007. – 85с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 19,92.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 1401 "Сфера обслуговування" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа" / Фак. ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 79с. – 24.54.
- Кон'юнктура міжнародного ринку готельних і туристичних послуг [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" освітньо-кваліфікаційних рівнів "спеціаліст" / Уклад.М.Г.Бойко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 110с. – 11.37.
- Органiзацiя примiщень готельного господарства [Текст] : Конспект лекцiй / Уклад.:Н.П.Мельник,О.П.Мельник. – К. : КДТЕУ, 1998. – 23с. – 1.00.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. Ч.1 / уклад.:М.Г.Бойко,Л.М.Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 71с. : іл. – Бібліогр.: с.69-71. – 11.36.
- Організація готельного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів з фаху 7.502010 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Уклад.Л.М.Гопкало. – К. : КНТЕУ, 2006. – 196с. – Бібліогр.:С.194-196. – 16,23.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.1 / уклад.: М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 71с. – Бібліогр.: с. 69-71. – 13.40.
- Організація дозвілля в туристичній індустрії [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів професійного спрямування 6.050200 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти "Менеджмент туристичної індустрії" / Уклад.Н.І.Ведмідь. – К. : КНТЕУ, 2006. – 40с. – Бібліогр.:39с. – 5,46.
- Організація дозвілля в туристичній індустрії [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності "Менеджмент організацій",спеціальності "Менеджмент туристичної індустрії" / Уклад.:Т.І.Ткаченко,Н.І.Ведмідь. – К. : КНТЕУ, 2002. – 43с. – 3.70.
- Організація дозвілля в туристичній індустрії [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів професійного спрямування 6.050200 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти "Менеджмент туристичної індустрії" / Уклад.Н.І.Ведмідь. – К. : КНТЕУ, 2005. – 40с. – Бібліогр.:39с. – 6.42.
- Освітньо-кваліфікаційна характеристика бакалавра галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготовки 6.140102 "Побутове обслуговування" [Текст] / За заг.кер.О.І.Волкова. – К. : КНУТД;ГСВО МОНУ, 2007. – 27с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 13,47.
- Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготовки 6.140102 "Побутове обслуговування" [Текст] / За заг.кер.О.І.Волкова. – К. : КНУТД;ГСВО МОНУ, 2007. – 38с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 18,85.
- Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" [Текст]. – К. : КНУТД;ГСВО МОНУ, 2010. – 18 с. – (Галузевий стандарт вищої освіти України). – 24.14.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Ред.кол.:М.І.Пересічний,О.Ю.Завадинська,В.М.Кравченко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 206с. – ISBN 966-629-109-6 : 21.83.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,Н.Я.Орлова,Т.І.Ткаченко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 301с. – ISBN 966-629-086-3 : 27.80.
- Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – 170с. – ISBN 966-629-028-6 : 13.58.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Типізація готельного господарства [Текст] : Конспект лекцій / Уклад.:Н.П.Мельник,О.П.Мельник. – К. : КДТЕУ, 1999. – 20с. – 3.20.
- Типізація готельного господарства [Текст] : Конспект лекцiй / Уклад.:Н.П.Мельник,О.П.Мельник. – К. : КДТЕУ, 1997. – 21с. – (Кафедра економiки i менеджменту готельного господарства та туризму). – 0.60.
- Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : Учебник для студентов вузов,обучающихся по специальности "Менеджмент" / Под ред. А.Д. Чудновского. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Юркнига, 2003. – 447с. – ISBN 5-9589-0010-2 : 25.68.
- Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : Учеб. пособ. / под ред. Л.П. Шматько. – Москва;Ростов на Дону : МарТ, 2003. – 352с. – Библиогр.: с. 341-343. – ISBN 5-241-00253-7 : 29.95.
- Туристична сфера,готельне господарство та форми їх організації у світі [Текст] : Конспект лекції / Уклад.:О.О.Любiцева,В.К.Бабарицька,О.П.Мельник. – К. : КДТЕУ, 1995. – 52с. – 50 000.00.
- Управление человеческими ресурсами в европейском гостиничном бизнесе [Текст] = Human resourse management in the European Hotel industry : Учеб.пособие для школ гостинич. и ресторан. бизнеса в Европе / Пер.с англ. – М. : Финансы и статистика, 2002. – 118с. – ISBN 90-5720-0333;5-279-02450-3 : 22.80;23.16.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 107с. – Бібліогр.:С.105-107. – 19.93.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,94.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,79.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 77с. : іл. – Бібліогр.:с.77. – 11.85.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:77с. – 7.94.
- Агафонова, Л. Г. Туризм,готельний та ресторанний бізнес:ціноутворення,конкуренція,державне регулювання [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. Г. Агафонова, О. Є. Агафонова. – К. : Знання України, 2002. – 351с. – ISBN 966-7999-44-0 : 31.00.
- Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : Учебник для студ.вузов / О. А. Агеева, Д. Н. Акуленок, Н. М. Васильев, Ю. Л. Васянин ; Под ред. А.Д.Чудновского. – М. : Тандем, Экмос, 2001. – 400с. – ISBN 5-88124-030-8 : 21.60;22.26;22.80.
- Алексєєв, В. М. Удосконалення управління комунальною власністю в Україні: теоретичні засади [Текст] : Автореферат дис...канд.наук з держ.управ. / Алексєєв В. М. ; 25.00.01-теорія та історія державного управління. – К. : НАДУ при Президентові України, 2005. – 20с.
- Бойко, М. Г. Формування стратегії розвитку підприємств готельного господарства [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Бойко М. Г. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами. – К. : КНТЕУ, 2003. – 20с.
- Бойко, М. Г. Формування стратегії розвитку підприємств готельного господарства [Текст] : Дис...канд.екон.наук / Бойко М. Г. ; 08.06.01-економіка,організація і управління підприємствами;Наук.кер.Т.І.Ткаченко. – К., 2003. – 264с. – (КНТЕУ).
- Бойко, М. Г. Організація готельного господарства [Текст] : Підруч. для студ. екон. спеціальностей вищих навч.закл. / М. Г. Бойко, Л. М. Гопкало. – К. : КНТЕУ, 2006. – 447с. – Бібліогр.:С.442-447. – ISBN 966-629-262-9 : 30,24; 48.20;36.00.
- Бородина, В. В. Ресторанно-гостиничный бизнес:учет,налоги,маркетинг,менеджмент [Текст] / В. В. Бородина. – М. : Книжный мир, 2001. – 165с. – ISBN 5-8041-0075-0 : 16.80.
- Браймер, Р. А. Основы управления в индустрии гостеприимства [Текст] / Р. А. Браймер ; Автор.пер.с англ.Е.Б.Цыганова. – М. : Аспект Пресс, 1995. – 382с. – ISBN 5-7567-0028-5 : 3,940;28.10.
- Бреславцева, Н. А. Услуги населению: прибыль и рентабельность [Текст] / Н. А. Бреславцева. – Производственное издание. – М. : Финансы и статистика, 1989. – 127с. – ISBN 5-279-00175-9 : 0.35.
- Бургонова, Г. Н. Гостиничный и туристский бизнес:особенности бухгалтерского учета и налогообложения [Текст] : Учеб.пособие для студентов экономических специальностей вузов / Г. Н. Бургонова, Н. А. Каморджанова. – М. : Финансы и статистика, 1999. – 352с. – Библиогр.:С.346-347. – ISBN 5-279-01916-Х : 22.20;16.00.
- Волков, Ю. Ф. Интерьер и оборудование гостиниц и ресторанов [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по экономическим специальностям / Ю. Ф. Волков. – 2-е изд. – Ростов на/Д : Феникс, 2004. – 351с. – (Высшее профессиональное образование). – ISBN 5-222-03165-9 : 60.30.
- Волков, Ю. Ф. Технология гостиничного обслуживания [Текст] : Учебник / Ю. Ф. Волков. – Ростов на/Д : Феникс, 2003. – 384с. – (Учебники, учебные пособия). – ISBN 5-222-03305-8 : 23.16;21.72.
- Дзезик, С. С. Державне регулювання природних монолій на локальних ринках комунальних послуг [Текст] : Автореферат дис...канд.екон.наук / Дзезик С. С. ; 08.02.03-організація управління і регулювання економікою. – Одеса : ОДЕУ, 2004. – 18с.
1
2
|