Електронний каталог
Бойко М.Г.
Документи:
- Business administration (project management) [Text] [Текст] = Ділове адміністрування (управління проектами) : curriculum and syllabus / auth. M.G. Boyko, O.B. Babenko; KNUTE, Hotel, restaurant and tourism business department. – 78/13 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 30 p. – 14,00.
- Corporate management [Text] [Текст] = управління корпораціями : curriculum and syllabus / auth. M.G. Boyko, М.В. Кулик, А.Г. Охріменко, А.М. Расулова; KNUTE, Hotel, restaurant and tourism business department. – 564/15 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2015. – 25 p. – 29,00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : підручник. т.6 : Стратегічний маркетинг / авт.: М.Г.Бойко, М.В. Босовська, Н.І. Ведмідь, та ін.; за ред. А.А.Мазаракі. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 172 с. – Бібліогр.: С. 167-171. – ISBN 978-966-918-155-8 : 400.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : підручник. т.5 : Управління проектами / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, М.Г.Бойко, М.В. Босовська, та ін. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 200 с. – Бібліогр.: с. 198-199. – ISBN 978-966-918-141-1 : 420.00.
- International tourism [Text] [Текст] = Міжнародний туризм : curriculum and syllabus / авт. Бойко М.Г., Ткаченко Т.І., Дупляк Т.П.; КНТЕУ, Каф. туризму. – 887/16 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2016. – 16 p. – 26,00.
- Project management [Text] [Текст] = Управління проектами: опорний конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 0306 "Management and Administration"; field of study 030601 "Management"; field of specialism 0306010102 "Tourism Business Management" / authors: M.G. Boyko, O.V. Babenko; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 61 p. – Bibliography: p. 59-61. – 22.00.
- Project management in hotel, restaurant and tourism business [Text] [Текст] = Управління проекткми в туризмі та готельному і ресторанному бізнесі : curriculum and syllabus / авт.М.Г. Бойко ., І.В. Калачова, О.В. Бабенко; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 732/16 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2016. – 28 p. – 30,00.
- Revenue management [Text] [Текст] = Revenue-менеджмент: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree"Master";field of science 24 "Service Industry", 07"Management and Administration";field of specialty 073"Management",241"Hotel and Restaurant Business";specialization"Tourism Management","Hotel and Restaurant Manage.. / authors: M.G.Boyko, M.V.Kulyk; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2017. – 83 p. – Bibliography: p. 78-83. – 37.00.
- Revenue менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.А. Мазаракі, М.Г.Бойко, М.В.Кулик, О.В.Полтавська; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 225/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 26c. – 51,00.
- Revenue менеджмент [Текст] [Текст] : програма / авт. А.А. Мазаракі, М.Г.Бойко, М.В.Кулик; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1560/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 11c. – 21,00.
- Strategic marketing [Text] [Текст] = Стратегічний маркетинг : curriculum and syllabus / auth. M.G. Boyko, D.V. Say, L.D. Romanchuk, O.B. Babenko; KNUTE, Hotel, restaurant and tourism business department. – 75/13 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 34 p. – 14,00.
- Strategic marketing [Text] [Текст] = Стратегічний маркетинг : curriculum and syllabus / авт. М.Г. Бойко, Д.В. Сай, Л.Д. Романчук, І.М. Севрук; KNUTE, Hotel, restaurant and tourism business department. – 17/17 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2017. – 26 p. – 27,00.
- Strategic marketing [Text] [Текст] = Стратегічний маркетинг : curriculum and syllabus / авт. М.Г. Бойко, Д.В. Сай, Л.Д. Романчук, О.В. Бабенко; KNUTE, Hotel, restaurant and tourism business department. – 874/14 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 34 p. – 36,00.
- Ділове адміністрування. Управління проектами [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г.Бойко, О.В. Бабенко; каф. готел.-ресторан. та турист.бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 74 с. – Бібліогр.:с. 72-74. – 29.00.
- Кон'юнктура міжнародного ринку готельних і туристичних послуг [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" освітньо-кваліфікаційних рівнів "спеціаліст" / Уклад.М.Г.Бойко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 110с. – 11.37.
- Кон'юнктура міжнародного ринку готельних і туристичних послуг [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів всіх форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко. – 497/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 26 c. – 3,80.
- Кон`юнктура міжнародного ринку готельних та туристичних послуг [Текст] : Збірник тестових завдань для студентів спеціальності 050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації 050201.02"Менеджмент туристичної індустрії" освітньо-кваліфікаційних рівнів "Спеціаліст", "Магістр" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко. – 425/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 c. – 2,59.
- Маркетинг [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Г. Бойко, Ю.Б. Забалдіна, О.В. Полтавська; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 610/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 19 c. – 20,00.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Мен-т готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.1. / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 421с. – 43.99.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.2 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 384с. – 42.34.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.3 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 376с. – 42.44.
- Міжнародний туризм [Текст] [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, М.Г. Бойко, Т.П. Дупляк, С.В.Хлопяк, Т.В. Кудлай, І.Ю. Сідлецька; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу, Каф. туризму та рекреації. – 1101/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 11 c. – 11,00.
- Міжнародний туризм [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, М.Г. Бойко, О.В.Гладкий, Т.П. Дупляк; КНТЕУ, Каф. туризму та рекреації. – 1583/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 15 c. – 32,00.
- Моніторинг світового ринку готельних та ресторанних послуг [Текст] : Програма дисципліни / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко. – 824/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 10 c. – 3,09.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 1010/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 17 с. – 35,00.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. Ч.1 / уклад.:М.Г.Бойко,Л.М.Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 71с. : іл. – Бібліогр.: с.69-71. – 11.36.
- Організація готельного господарства [Текст] : Практикум / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – 132/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 58 c. – 6,35.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.2 / уклад.:М.Г.Бойко,Л.М.Гопкало; каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 72с. : іл. – Бібліогр.: с.69-72. – 10.80.
- Організація готельного господарства [Текст] : Збірник тестових завдань для студентів напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – 1085/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 50 c. – 5,06.
- Організація готельного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності "Менеджмент організацій", спеціалізації "Менеджмент туристичної індустрії" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – 691/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 69 c. – 4,57.
- Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч.1 / уклад.: М.Г.Бойко, Л.М.Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 71с. – Бібліогр.: с. 69-71. – 13.40.
- Основи наукових досліджень [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.Г.Бойко; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 1141/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 26 с. – 14,00.
- Основи наукових досліджень [Текст] : Програма професійного спрямування 6.050200"Менеджмент організацій" варіативної компоненти "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної та заочної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, М.Г.Бойко. – 597/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 10 с. – 4,09.
- Основи наукових досліджень [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності "Менеджмент організацій", спеціалізацій "Менеджмент туристичної індустрії", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, М.Г.Бойко. – 485/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 23 с. – 2,43.
- Основи наукових досліджень [Текст] : Збірник тестових завдань для студентів спеціальності 6.050201"Менеджмент організацій", спеціалізації 6.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",спеціалізації 6.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" денної форми навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, М.Г.Бойко. – 576/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 19 с. – 3,16.
- Основи наукових досліджень [Текст] : Опорний конспект лекцій / Каф.готел.-ресторан.та турист.бізнесу.Уклад.:М.Г.Бойко,А.Ю.Єременко. – К. : КНТЕУ, 2008. – 38с. – Бібліогр.:С.36-38. – 7.11.
- Проблеми та перспективи розвитку менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : Збірник наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."Менеджмент"спец.8.050201"Менеджмент організацій" / Каф.готел.-рестор.та турист.бізнесу.Ред.кол.:Т.І.Ткаченко,М.Г.Бойко,Г.Т.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2008. – 349с. – 36,50.
- Програма дисципліни "Основи туризмознавства" [Текст] : Для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" всіх форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Г.І.Михайліченко, М.Г.Бойко. – 259/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 10 c. – 3,03.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Г. Бойко, М.В. Босовська, М.В. Кулик, А.М. Расулова, О.В. Полтавська, Л.М. Гопкало, І.Ю. Антонюк ; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 1063/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 22,00.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Г. Бойко, М.В. Кулик, А.М. Расулова, Л.М. Гопкало, І.Ю. Антонюк, О.П. Вітряк, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 870/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 20,00.
- Програма кваліфікаційного іспиту [Текст] [Текст] / авт. Л.І. Дідківська, Л.С. Головко, А.В. Бойко; КНТЕУ, Каф. економічної теорії та конкурентної політики. – 997/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 c. – 20,00.
- Програма та робоча програма виробничої (переддипломної) практики. [Текст] [Текст] / авт. С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.Г. Бойко, А.М. Расулова, Л.М. Гопкало; КНТЕУ, Каф.готельно - ресторанного бізнесу. – 178/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 22 с. – 43,00.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 997/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с. – 47,00.
- Світовий туризм та готельне господарство [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, А.Ю. Єременко. – 530/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 6,84.
- Стратегічний аналіз у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г.Бойко, О.О.Каролоп. – 428/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 38 c. – 5,05.
- Стратегічний аналіз у туристичній індустрії [Текст] : Робоча програма курсу для студентів з напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, О.О. Каролоп. – 669/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 16 c. – 6,08.
- Стратегічний аналіз у туристичній індустрії [Текст] : Програма курсу для студентів з напряму 0502 "Менеджмент" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, О.О. Каролоп. – 670/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 12 c. – 4,21.
- Стратегічний маркетинг у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. М.Г. Бойко, О.В. Полтавська. – 849/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 5,55.
- Стратегічний маркетинг [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Г. Бойко, Л.В. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 359/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 14 c. – 14,00.
- Стратегічний маркетинг у готельному і ресторанному бізнесі (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 611/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 14,00.
1
2
3
|