Електронний каталог
біологічно активні добавки
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.2 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 298с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Бровенко, Т. В. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бровенко Т. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2002. – 20с.
- Бровенко, Т. В. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Бровенко Т. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування;Наук.кер.І.І.Тарасенко. – К., 2002. – 116с. – (КНТЕУ).
- Голубев, В. Н. Пищевые и биологически активные добавки [Текст] : Учебник для студентов вузов / В. Н. Голубев, Л. В. Чичева-Филатова, Т. В. Шленская. – М. : Академия, 2003. – 202с. – (Высшее образование). – ISBN 5-7695-1175-3 : 24.60;31.98.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Кігель, Н. Ф. Технології бактеріальних препаратів для функціональних продуктів і біологічно активних добавок [Текст] : Автореферат дис...д-р.техн.наук / Кігель Н. Ф. ; 03.00.20-біотехнологія. – К. : НУХТ, 2003. – 41с.
- Кушнір, Н. А. Технологія БАД,які містять інгібітори амілолітичних ферментів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кушнір Н. А. ; 03.00.20-біотехнологія. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 19с.
- Пищевая химия [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по направлениям:552400 "Технология продуктов питания",655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья" / А. П. Нечаев, С. Е. Траубенберг, А. А. Кочеткова, В. В. Колпакова ; Под ред.А.П.Нечаева. – 4-е изд.,испр.и доп. – СПб. : Гиорд, 2007. – 636с. : илл.;табл. – Библиогр.:С.611-620. – ISBN 5-98879-011-9;9785901065716 : 129,48.
- Збірник рецептур страв(технологічних карт) з використанням добавок радіозахисного призначення [Текст] : альгінат натрію,еламін,зостера,спіруліна,пектин,кріопорошки,висівки пшеничні,зародки пшениці,продукти ЄСО,чорний харчовий альбумін / М. І. Пересічний, П. О. Карпенко, В. Н. Корзун, О. В. Цигульов ; Заг.керівництво М.І.Пересічним. – К. : Медекол МНІЦ БІО-ЕКО, 1999. – 269с. – ISBN 966-95521-8-4 : 4.00;11.90.
- Готельно-ресторанний бізнес:сучасний стан та перспективи розвитку [Текст] : Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференії (22-23 лютого 2005 року) / М. І. Пересічний, Є. В. Тарасенко, І. О. Конвісер, С. В. Мельниченко ; Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КНТЕУ, 2005. – 250с. – ISBN 966-629-158-4 : 25.00.
- Пилат, Т. П. Биологически активные добавки к пище (теория,производство,применение) [Текст] / Т. П. Пилат, А. А. Иванов. – М. : Авваллон, 2002. – 710с. : илл. – Библиогр.:С.682-696. – ISBN 5-93348-048-7 : 83.90;91.98.
- Харчова біотехнологія [Текст] [Текст] : підручник / Т. П. Пирог, М. М. Антонюк, О. І. Скроцька, Н. Ф. Кігель. – Київ : Ліра-К, 2016. – 408 с. – Бібілогр.: с. 391-401. – ISBN 978-617-7320-31-8 : 185.00.
- Рогов, И. А. Химия пищи [Текст] [Текст] : учеб. для студ. высш. учеб. завед., обучающихся по направлению 260300 "Технология сырья и продуктов животного происхождения" / И. А. Рогов, Л. В. Антипова, Н. И. Дунченко. – Москва : КолосС, 2007. – 853с. – (Учебники и учебные пособия для студ. высших учеб. завед.). – Библиогр.: с.839-840. – ISBN 9785953204088 : 336.00.
- Яшкіна, В. В. Технологія функціональних харчових інгредієнтів з антиліполітичною активністю на основі насіння ріпаку (canola) [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Яшкіна В. В. ; 03.00.20-біотехнологія. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 18с.
|