Електронний каталог
підприємства ресторанного господарства
Документи:
- Громадське харчування: зробіть усе правильно [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – 2003. – №48. – С.4-13.
- Громадське харчування [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – 2003. – №90(878). – С.3-48.
- Індустрія смаку: ресторан, кафе, бар [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2012. – № 65. – С. 3-79.
- Сидя на красивом холме... [Комфортные площадки для летнего отдыха] [Текст] // Ресторанная жизнь. – Дн., 2003. – №3. – С.5-6.
- Бублик, Г. А. До організації транспортного процесу при перевезенні продукції підприємств громадського харчування [Текст] / Г. А. Бублик // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.73-76.
- Бублик, Г. А. Парк очищувального устаткування для підприємств громадського харчування [Текст] / Г. А. Бублик // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.201-204.
- Бутова, А. П. Визначення рівня якості оздоблення приміщень ресторанного господарства за комплексним показником [Текст] / А. П. Бутова, В. М. Гавриленко, І. В. Кощавка // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 49-55. – (Технічні науки).
- Волинець, О. О. Розвиток теорії і практики обліку та контролю зобов`язань у підприємствах ресторанного господарства [Текст] / О. О. Волинець // Актуальні проблеми економіки. – 2007. – № 5(71). – С. 186-191.
- Гаврилбк, С. П. Економічні передумови управління поточними витратими в підприємствах ресторанного госполдарства [Текст] / С. П. Гаврилбк, В. Г. Міска // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2014. – № 19. – С. 33-40.
- Горбатов, И. В. Определение экономической эффективности страхования для предприятий общественного питания и сферы развлечений [Текст] / И. В. Горбатов, А. А. Цыганов // Страховое дело. – Москва, 2010. – № 8 (211). – С. 32-48.
- Гребенюк, Г. М. Трансформація та розвиток підприємств ресторанного бізнесу України в умовах пандемії [Текст] / Г. М. Гребенюк, Л. В. Марценюк, В. О. Задоя // Інвестиції: практика та досвід. – Київ : ТОВ"ДКС Центр", 2021. – № 7. – С. 14-19.
- Григор"єв, Ю. М. Пріоритетний напрямок використання технологій штрихового кодування [Текст] / Ю. М. Григор"єв, О. С. Болілий // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.77-80.
- Зенцев, В. Г. Теоретичні основи ефективного використання електроенергії у підприємствах масового харчування [Текст] / В. Г. Зенцев // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.205-214.
- Карский, В. Проектирование предприятий общественного питания [Текст] / В. Карский // Ресторанный и гостиничный бизнес. – К., 2004. – №4. – С.70-81.
- Киреева, Д. Марк Зархин: франчайзинг - это золотое дно! [Текст] / Д. Киреева // Рестораторъ. – К., 2003. – №7. – С.10-11.
- Киреева, Д. Сколько стоит франчайзинг? [Текст] / Д. Киреева // Рестораторъ. – К., 2003. – №7. – С.12-21.
- Кузьмінська, К. І. Організаційно-технологічні аспекти обліку на підприємствах ресторанного господарства [Текст] / К. І. Кузьмінська // Підприємництво і торгівля. – Львів : Львівського ТЕУ, 2017. – № 21. – С. 148-151.
- Литвиненко, Т. Є. Шляхи удосконалення системи обслуговування споживачів у підприємствах громадського харчування [Текст] / Т. Є. Литвиненко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.75-81.
- Мищанчук, Н. Надо быть "в форме": [Открытие торгового бизнеса] [Текст] / Н. Мищанчук // Продукты питания. – К., 2003. – №3. – C.44-45.
- Мищанчук, Н. Хочу свой магазин! [Текст] / Н. Мищанчук // Продукты питания. – К., 2003. – №1. – С.42-43.
- Оспіщев, В. Ціноутворення та його вплив на валовий дохід у підприємствах ресторанного бізнесу [Текст] / В. Оспіщев, Л. Самусєва // Бухгалтерський облік і аудит. – К., 2007. – №4. – С. 52-56.
- Оспіщев, В. Удосконалення формування собівартості продукції в системі бухгалтерського обліку підприємств ресторанного господарства [Текст] / В. Оспіщев, О. Чумак // Бухгалтерський облік і аудит. – К., 2006. – №11. – С. 31-36.
- Отрощенко, В. Кофейня [Организация кофейни вполне перспективный во всех отношениях бизнес] [Текст] / В. Отрощенко // Ресторанная жизнь. – Дн., 2003. – №6. – С.4-8.
- П'ятницька, Г. Т. Збутова діяльність та її планування в системі управління підприємствами ресторанного господарства [Текст] / Г. Т. П'ятницька, Т. П. Амброзевич // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 3 (43). – С. 155-166. – (Економічні науки).
- П'ятницька, Г. Т. Інновації у розвитку підприємств ресторанного господарства: міжнародні тренди та українські реалії в умовах домінування ринкових загроз [Текст] / Г. Т. П'ятницька, О. М. Григоренко // Підприємництво і торгівля. – Львів : Львівського ТЕУ, 2017. – № 21. – С. 119-128.
- П'ятницька, Г. Т. Демографічні й економічні чинники формування попиту на послуги загальнодоступних підприємств громадського харчування [Текст] / Г. Т. П'ятницька, А. М. Коваленко // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.179-185.
- П'ятницька, Н. О. Ефективність використання основних фондів підприємств громадського харчування при вищих навчальних закладах [Текст] / Н. О. П'ятницька, Л. В. Лукашова // Економіка і підприємництво:стан та перспективи. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.193-205.
- П'ятницька, Н. О. Організаційно-правові засади функціонування підприємств ресторанного господарства при вищих навчальних закладах [Текст] / Н. О. П'ятницька, Л. В. Лукашова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.92-99.
- П"ятницька, Н. О. Особливості стратегії розвитку підприємств громадського харчування при вищих навчальних закладах [Текст] / Н. О. П"ятницька, Л. В. Лукашова // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.28-44.
- П"ятницька, Н. О. Пошук шляхів підвищення ефективності роботи підприємства громадського харчування при вищому навчальному закладі [Текст] / Н. О. П"ятницька, Л. В. Лукашова // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.278-284.
- Пятницька, Н. О. Маркетингові дослідження коливань попиту на продукцію та послуги підприємств громадського харчування при вищих навчальних закладах [Текст] / Н. О. Пятницька, Л. В. Лукашова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.274-283.
- Ромат, Є. В. Бренд-маркетингові комунікації підприємств ресторанного господарства [Текст] / Є. В. Ромат, Е. В. Юрчак // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2017. – № 3. – С. 55-64.
- Халецкий, Б. Современные требования и особенности оформления продукции предприятий ресторанного хозяйства различных групп [Текст] / Б. Халецкий, Л. Лысенко // Ресторанная жизнь. – Дн., 2005. – №4. – С.26-29.
- Хлопяк, Є. В. Удосконалення процесу формування трудового колективу як фактор підвищення ефективності функціонування підприємств ресторанного господарства [Текст] / Є. В. Хлопяк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.132-137.
- Янчева, Л. Організація обліку фінансових результатів у системі управління підприємств ресторанного господарства [Текст] / Л. Янчева, І. Чернікова, І. Гладій // Бухгалтерський облік і аудит. – К., 2007. – №5. – С. 49-52.
|