Електронний каталог
підприємства готельного господарства
Документи:
- Tyranska, M. Balanced scorecard as a method for formation of strategic safety in tourist enterprise [Text] [Текст]. Part III : Enterprise management - new trends, concepts and perspectives / M. Tyranska // Developmental challenges of contemporary economies [Text] : management - finance - restructuring / edited by Ryszard Borowiecki, Tomasz Rojek; Cracow University of Economics, Department of Economics and Organization of Enterprises. – Cracow : Fundation of the Cracow University of Economics, 2011. – P. 341-355.
- Бовш, Л. А. Критерії та показники оцінки ефективності інвестиційної політики підприємств готельного господарства [Текст] / Л. А. Бовш // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 4 (44). – С. 112-116. – (Економічні науки).
- Бовш, Л. А. Макроекономічна нестабільність та її вплив на діяльність підприємств готельного господарства України [Текст] / Л. А. Бовш // Актуальні проблеми економіки / Актуальные проблемы экономики. – Київ, 2015. – № 11. – С. 172-180.
- Босовська, М. В. Удосконалення організації праці персоналу підприємств готельного господарства на засадах положень концепції ТQM [Текст] / М. В. Босовська // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2010. – № 4 (48). – С. 147-154. – (Економічні науки).
- Гаврилюк, С. П. Особливості формування майна підприємств готельного господарства [Текст] / С. П. Гаврилюк, О. О. Володько // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.218-224.
- Гаврилюк, С. П. Проблеми підвищення конкурентоспроможності песроналу в підприємствах туристичної індустрії [Текст] / С. П. Гаврилюк, О. М. Музика // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.103-108.
- Іванова, Л. О. Роль якості при формуванні маркетингової стратегії підприємствами готельного господарства [Текст] / Л. О. Іванова // Маркетинг в Україні. – Київ, 2009. – № 3. – С. 50-56.
- Лобанова, В. А. Система прийняття рішень щодо управління персоналом великих підприємств готельного господарства [Текст] / В. А. Лобанова // Економічний часопис - ХХІ. – Київ, 2011. – № 3-4. – С. 40-44.
- Магалецький, Г. Маркетингова політика підприємств готельного господарства України [Текст] / Г. Магалецький, А. Магалецький // Персонал. – Київ, 2010. – № 3-4 (147-148). – С. 80-85.
- Мельниченко, С. В. Система стимулювання працівників на підприємствах готельного господарства як основний засіб мотивації [Текст] / С. В. Мельниченко, О. Є. Агафонова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.148-157.
- Мельниченко, С. В. Проблеми управління основними фондами підприємств готельного господарства України [Текст] / С. В. Мельниченко, М. Босовська, О. Мостіпан // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.88-93.
- Мельниченко, С. В. Вплив організаційної культури підприємства готельного господарства на досягнення його стратегічних цілей [Текст] / С. В. Мельниченко, К. І. Ладиченко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.183-190.
- Мішенкова, К. В. Проблеми розвитку мережі готельних підприємств на окремих транспортних коридорах території України [Текст] / К. В. Мішенкова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.142-147.
- Музичка, Є. О. Особливості управління персоналом готельних підприємств [Текст] / Є. О. Музичка, У. В. Ситайло // Економіка та держава. – Київ, 2020. – № 2. – С. 101-103.
- Новак, М. В. Людський фактор в управлінні якістю послуг підприємств готельного господарства [Текст] / М. В. Новак // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.191-199.
- Петренко, Л. А. Вплив фінансових ринків на інвестування підприємств готельного господарства [Текст] / Л. А. Петренко // Вісник Донецького Державного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.Сер.Економічні науки. – 2005. – № 4(28). – С.172-178. – (Економічні науки).
- Пузирьова, П. В. Концепція функціонування та стратегії розвитку готельно-ресторанної сфери [Текст] / П. В. Пузирьова // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2019. – № 7-8. – С. 52-57.
- Ремеслова, О. Л. Готельне господарство як об'єкт дослідження в умовах ринкової економіки [Текст] / О. Л. Ремеслова // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 3 (43). – C. 167-174. – (Економічні науки).
- Семенов, В. Ф. Поняття і зміст організаційно-економічного забезпечення функціонування готельних підприємств малої місткості [Текст] / В. Ф. Семенов, С. С. Галасюк, О. В. Шикына // Актуальні проблеми економіки / Актуальные проблемы экономики. – Київ, 2015. – № 10. – С. 202-212.
- Скобкин, С. С. Методика определения эффекта от реализации экономической стратегии на предприятиях индустрии гостеприимства [Текст] / С. С. Скобкин // Менеджмент в России и за рубежом. – Москва, 2012. – № 6. – С. 68-76.
- Ткаченко, Т. І. Особливості використання нормативного методу планування чисельності персоналу в підприємствах готельного господарства [Текст] / Т. І. Ткаченко, М. В. Застольська // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.200-206.
|