Електронний каталог
Калакура М.М.
Документи:
- Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 238с. – ISBN 966-7376-56-7 : 24.00;10.00.
- Ділові ігри з курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв" [Текст] : для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу денної форми навчання зі спеціальності 6.091711 "Технологія харчування", спеціалізація 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та бізнес" / уклад.: М.М. Калакура, В.В. Дорохович; Каф. технології і організації громадського харчування. – 581/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 15 с. – 1,75.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із курсу "Теоретичні основи технології харчових виробництв" [Текст] : для студентів зі спеціальності 7.091711.01 "Технологія харчування", спеціалізації "Ресторанна справа та сервіс" / уклад.: М.М. Калакура, В.В. Дорохович; Каф. технології та організації громадського харчування. – 862/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 51 с. – 5,24.
- Удосконалення технології та організації масового харчування,готельного господарства і туризму [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:М.І.Пересічний,М.М.Калакура,М.К.Булгакова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 225с. – ISBN 966-7376-12-5 : 6.00.
- Калакура, М. М. Особливості термообробки діабетичних пряників на фруктозі [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Дорохович // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.115-119.
- Калакура, М. М. Перспективи використання цукрозамінників і підсолоджувачів у виробництві харчових продуктів [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Дорохович // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.54-61.
- Калакура, М. М. Деякі аспекти впливу біологічно активних речовин на життєдіяльність організму людини [Текст] / М. М. Калакура, В. С. Костюк // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.106-109.
- Калакура, М. М. Розробка технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення [Текст] / М. М. Калакура, В. С. Костюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.25-28.
- Калакура, М. М. Сучасні напрямки удосконалення технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / М. М. Калакура, В. С. Костюк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.43-48.
- Калакура, М. М. Нова нетрадиційна сировина у виробництві продукції громадського харчування [Текст] / М. М. Калакура, В. С. Костюк, О. Л. Корецька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.4-7.
- Калакура, М. М. Нові продукти функціонального призначення з використанням лікувальних рослин [Текст] / М. М. Калакура, В. В. Ніколіна // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.8-9.
- Вдосконалення технології виробництва та обслуговання в громадському харчуванні і готельному господарстві [Текст] : Збірник наукових праць / М. М. Калакура, Н. П. Мельник, М. К. Булгакова, В. І. Єгорова. – К. : КДТЕУ, 1995. – 148с. – ISBN 5-7763-4332-1 : 30000.00;0.30.
|