Електронний каталог
коренеплоди
Документи:
- Ryabchenko, A. P. Chemical compound formation and diagnostics of the maturity and safety of carrots root crops [Текст] / A. P. Ryabchenko // Journal of European economy. – Ternopil : Economichna Dumka, 2005. – № 2. – C. 816-820.
- Дидів, І. Розсадна технологія вирощування селери коренеплідної [Текст] / І. Дидів, О. Дидів, А. Дидів // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 4. – С. 128-131.
- Колтунов, В. А. Фізичні і теплофізичні властивості коренеплодів моркви і столового буряка та їх зміни під час зберігання [Текст] / В. А. Колтунов, О. О. Туркевич // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.126-131.
- Тенденції розвитку картоплярства у формуванні продовольчих ресурсів України [Текст] / М. М. Кулаєць, М. Ф. Бабієнко, В. А. Скрипниченко, В. О. Пабат // Вісник аграрної науки. – Київ, 2013. – № 5. – С. 69-73.
- Непорожная, Е. Незаслуженно забытый пастернак [Текст] / Е. Непорожная // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 4. – С. 32-34.
- Пащенко, Л. П. Цикорий корнеплодный и аромат крекера [Текст] / Л. П. Пащенко, Т. А. Кучменко, В.Л. и др. Пащенко // Кондитерское производство. – М., 2007. – № 1. – С.20-21.
|