Електронний каталог
Класифікатори
С
стевіозид
Документи:
Вафли пониженной калорийности с использованием пищевых волокон и стевиозида [Текст] = Народна Книга-Меморіал / укл.Л.Б. Коваленко, В.А. Маняк. – С. 22-24 : іл.
Костина, В. В.
Натуральный подсластитель стевиозид [Текст] / В. В. Костина // Молочная промышленность. – М., 2004. – №1. – С.44-45.
Кравченко, М. Ф.
Технологія та якість крему "Шарлот" з використанням натурального підсолоджувача зі стевії та продукту переробки червоних морських водоростей - карагінану [Текст] / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.33-37.
Пересічний, М. І.
Технологія напоїв з використанням натурального підсолоджувача-стевіозу [Текст] / М. І. Пересічний, Т. О. Рибак // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.193-196.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'