Електронний каталог
харчування військових
Документи:
- Rudavska, A. Functional foods to meet the needs of the army, liquidator of emergencies, emergency victim inhabitants and quality control of these foods [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Rudavska, B. Holub // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 633-637.
- Константинова, А. "...Варить на колесах прямо". Военно-полевым кухням - 100 лет [Текст] / А. Константинова // Питание и общество. – 2001. – №4. – С.7.
- Рудавська, Г. Б. Асортимент нових продуктів підвищеної біологічної цінності для харчування військовослужбовців [Текст] / Г. Б. Рудавська, Г. А. Толок // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.46-49.
- Рудавська, Г. Б. Підвищення біологічної цінності концентратів обідніх страв для військовослужбовців [Текст] / Г. Б. Рудавська, Г. А. Толок // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С. 180-184.
- Толок, Г. А. Продукти спеціального призначення для харчування військовослужбовців: необхідність і доцільність їх розробки [Текст] / Г. А. Толок // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С. 208-210.
- Федорова, Д. Мінеральний склад концентратів супів-пюре для військовослужбовців [Текст] / Д. Федорова, О. Козачишена // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 2 (14). – С. 165-172.
|