Електронний каталог
ринок продуктів
Документи:
- Рынок продуктов переработки зерна России [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 1(178). – С. 9-19.
- Bouillin, A. McCain, le canadien qui a la frite [Текст] / A. Bouillin // Capital. – Paris : Prisma Press, 2006. – № 176. – C. 46-48.
- Kyrychenko, L. The analysis of chewing gum market in Ukraine [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / L. Kyrychenko, E. Tyutchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 832-834.
- Вишневецька, О. В. Розвиток ринку продуктів харчування в Україні [Текст] / О. В. Вишневецька // Економіка АПК. – Київ, 2012. – № 7 (213). – С. 37-43.
- Гончаренко, И. План по валу (постановка систем бюджетирования в продовольственном бизнесе) [Текст] / И. Гончаренко // Продукты питания. – К., 2005. – №6. – С.34-36.
- Горбунов, А. Перевірка операторів ринка харчових продуктів: роз'яснення та рекомендації фахівців [Текст] / А. Горбунов, Н. Самойленко // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 10. – С. 15-21.
- Держак, Л. Н. Лікеро-горілчаний ринок: організація продажу продукції [Текст] / Л. Н. Держак, Ю. К. Федорова // Маркетинг в Україні. – К., 2004. – №5(27). – С.8-12.
- Кравчук, Д. Дали перцу. Обзор рынка фасованных приправ [Текст] / Д. Кравчук // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 3 (34). – С. 18-22.
- Лебедь, Е. Логистические маневры. Роль транспортной и складской логистики на рынке продуктов питания [Текст] / Е. Лебедь // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2009. – № 11-12. – С. 58-61.
- Луцій, О. П. Споживчі оцінки ринку продуктів харчування в Україні [Текст] / О. П. Луцій, Н. В. Васюткіна // Маркетинг в Україні. – К., 2003. – №2. – С.25-29.
- Нестеров, Ф. Ваши товары протухли, сэр! Как создать новый пррывной продукт на стабильном рынке [Текст] / Ф. Нестеров // Маркетинг и реклама. – Київ, 2017. – № 10. – С. 40-45.
- Нужна, А. Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень [Текст] / А. Нужна, Н. Савицька // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2020. – № 10. – С. 22-31.
- Ракша, Н. Стан ринку продуктів харчування в Києві [Текст] / Н. Ракша // Економіст. – Київ, 2009. – № 6. – С. 46-48.
- Супіханов, Б. К. Аграрний ринок Марокко [Текст] / Б. К. Супіханов // Економіка АПК. – Київ, 2012. – № 4 (210). – С. 139-143.
- Тамберг, В. Рынок продуктов питания: антикризисная стратегия [Текст] / В. Тамберг // Антикризисный менеджмент. – Київ, 2009. – № 5. – С. 2-7.
- Тесля, Д. В. Структура та потенціал розвитку ринку продуктів харчової промисловості регіону [Текст] / Д. В. Тесля // Регіональна економіка. – Львів, 2016. – № 3. – С. 107-112.
- Хоружий, И. Euromonitor international: обзор рынка продуктового ритейла в Восточной Европе в 2019 г. [Текст] / И. Хоружий // All retail , журнал о розничной торговле Украины [Електронний ресурс]. – Луцьк, 2020. – №106. – С. 26-27.
- Шубін, О. О. Інструменти сценарної сегментації ринку продуктів швидкого приготування [Текст] / О. О. Шубін, Т. Л. Мітяєва // Економічний часопис - ХХІ. – Київ, 2013. – № 11-12. – С. 82-86.
|