Електронний каталог
якість овочів
Документи:
- Перевозка овощей и фруктов - проблемы качества и сохранности [Текст] // Логистика: проблемы и решения. – Київ, 2014. – №6. – С. 56-60.
- The effect of cooling and wrapping on vitamin C content in stored broccoli [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Gliszczynska-Swiglo, A. Kaluzewicz, M. Knaflewski, B. Tyrakowska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 835-838.
- Koltunov, V. A. Complex estimation of domestic potato grades [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / V. A. Koltunov // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 712-718.
- Malyuk, L. P. Chemical composition of white roots (selery) depending on their botanical sort [Текст]. Part VI : Science of non-foods / L. P. Malyuk, S. O. Dubinina, V. Y. Prokudina // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1115-1118.
- Orlova, N. Y. Biological value of new semi-frozen vegetables for healthy [Text] [Текст] / N. Y. Orlova, S. O. Belinska, N. V. Kameneva // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 505-510.
- Platta, A. The influence of cooking process on quality and health safety of selected carrot varieties [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. Platta, H. kolenda, W. Zyngiel // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 857-861.
- Ryabchenko, A. P. Chemical compound formation and diagnostics of the maturity and safety of carrots root crops [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / A. P. Ryabchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 816-820.
- Suwala, G. Nitrite and nitrate contents in carrot juices versus their safety [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / G. Suwala // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 568-572.
- Гуляева, Г. В. Оценка качества овощной и бахчевой продукции - актуальная задача [Текст] / Г. В. Гуляева, В. В. Коринец, В. А. Шляхов // Картофель и овощи. – Москва, 2012. – № 1. – С. 8-9.
- Ільченко, Н. В. Обережно, рання городина! [Текст] / Н. В. Ільченко // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2017. – № 4. – С. 2-3.
- Калайда, К. Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих а Україні [Текст] / К. Калайда, А. Заболотна, В. Пиркало // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 110-120.
- Каменева, Н. Замороженные витамины. Оценка качества быстрозамороженных полуфабрикатов лечо овощное [Текст] / Н. Каменева // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2010. – № 1-2. – С. 38-42.
- Козак, Г. Імпортовані овочі й фрукти: переваги та ризики [Текст] / Г. Козак // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 12. – С. 118-121.
- Колтунов, В. Різноякісність плодів гарбуза [Текст] / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 135-143.
- Колтунов, В. Структурні складові плоди гарбуза [Текст] / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 2 (14). – С. 122-129.
- Кропоткина, В. В. Влияние смеси природных органических кислот на урожайность, качество и лежкость картофеля [Текст] / В. В. Кропоткина, А. Л. Верещагин // Хранение и переработка сельхозсырья. – Москва, 2009. – № 6. – С. 32-35.
- Підвищення якості продовольчих ресурсів [Текст] / П. А. Лайко, Т. Д. Іщенко, М. Ф. Бабієнко, Є. А. Бузовский // Економіка АПК. – К., 2005. – №4. – С.16-22.
- Платонова, О. В. Качество клубней и хрустящего картофеля зависит от удобренй [Текст] / О. В. Платонова, О. В. Савина // Картофель и овощи. – М., 2009. – № 2. – С. 17.
|