Електронний каталог
Божко Т.В.
Документи:
- Rudavska, A. Consumer properties of new cream liqueurs [Text] [Текст] / A. Rudavska, T. Bozhko // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 547-551.
- Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] [Текст] = Commodity Science. Food Products : метод. рек. до виконання курс. робіт / С. О. Белінська, В. А. Осика, О. В. Сидоренко, ін. та ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю. – П/П 01-31/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Божко, Т. В. Використання натуральних біокоректорів у рецептурі нових видів кремів [Текст] / Т. В. Божко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.185-188.
- Божко, Т. В. Нові види лікерів типу кремів [Текст] / Т. В. Божко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.75-79.
- Практична підготовка. Програма та робоча програма [Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Осика, С. О. Белінська, Ю. М. Мотузка, ін. та ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю; каф. менедж. – 11-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 18 с.
- Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] [Текст] = Commodity Science. Food Products : програма/ Course Summary / В. А. Осика, О. В. Сидоренко, Т. В. Божко, ін. та ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю. – 05-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 31 с.
|