Електронний каталог
ресторанне господарство
Документи:
- HoReCa [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.: у 3-х т. т.2 : Ресторани / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, С.Л. Шаповал, С.В. Мельниченко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 311 с. – Бібліогр.: с. 309-311. – ISBN 978-966-629-841-9 : 215.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : підручник. т.5 : Управління проектами / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, М.Г.Бойко, М.В. Босовська, та ін. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 200 с. – Бібліогр.: с. 198-199. – ISBN 978-966-918-141-1 : 420.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : підручник. т.6 : Стратегічний маркетинг / авт.: М.Г.Бойко, М.В. Босовська, Н.І. Ведмідь, та ін.; за ред. А.А.Мазаракі. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 172 с. – Бібліогр.: с. 167-171. – ISBN 978-966-918-155-8 : 400.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : підручник. т.7 : Економіка / авт.: М.Г.Бойко, М.В. Босовська, Н.І. Ведмідь, та ін.; за ред. А.А.Мазаракі. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 480 с. – Бібліогр.: с. 470-479. – ISBN 978-966-918-168-8 : 640.00.
- Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв,ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Тези доповідей всеукраїнської наукової конференції студентів,присвяченої 40-річчю Харківського державного університету харчування та торгівлі 11-12 квітня 2007 року / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 545с. : іл.;табл. – ISBN 966-405-057-1 : 25,00.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 79 с. – Бібліогр.: с.77-79. – 6.97.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності "Менеджмент організацій" спеціалізації "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" денної та заочної форм / Уклад.:В.Г.Горєлкін,С.Я.Король. – К. : КНТЕУ, 2004. – 41с. – 8.28.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 79 с. – 8,50.
- Виробничий менеджмент ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Г.Т. П'ятницька, Н.О.П'ятницька. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 88с. : іл. – Бібліогр.: с. 84-87. – 12.10.
- Виробничий менеджмент ресторанного господарства [Текст] : опорний конспект лекцій / Каф.готел.-ресторан. та турист.бізнесу.Уклад.:Г.Т.П'ятницька,Н.О.П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2008. – 87с. : іл. – Бібліогр.:С.84-87. – 10.07.
- Громадське будівництво [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. С.Л. Шаповал. – 779/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 34 c. – 4,52.
- Громадське будівництво [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. С.Л. Шаповал. – 714/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 30 c. – 6,88.
- Громадське будівництво [Текст] : Збірник тестових завдань для студентів ОКР "бакалавр" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов. – 975/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 38 c. – 8,91.
- Громадське будівництво [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, Н.М. Плешкань; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 19/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 54 c. – 17,00.
- Громадське будівництво [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань для студентів ОКР "бакалавр" / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 935/12 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 38 c. – 15,00.
- Громадське будівництво [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов, Н.М. Плешкань; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 974/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 34 c. – 15,00.
- Громадське будівництво [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 730/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 14 c. – 10,00.
- Громадське будівництво [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, О.О. Палієнко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 1069/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 11 c. – 12,00.
- Громадське будівництво [Текст] : Збірник тестових завдань для студентів ОКР "бакалавр" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; авт. С.Л. Шаповал, Р.А. Расулов. – 917/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 38 c. – 8,91.
- Громадське будівництво [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, О.О. Палієнко, Л.М.Мазур; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 370/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 38 c. – 59,00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 193с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 195с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Т.І.Ткаченко,В.Г.Міска,О.О.Королоп. – К. : КНТЕУ, 2006. – 193с. : табл. – Бібліогр.:С.189-193. – 14.98;15.00.
- Запаси товарів у мережі роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 січеня 2007 року [Текст] : Статистический збірник. – К. : Державний комітет статистики України, 2007. – 118с. – 85.00.
- Запаси товарів у мережі роздрібної торгівлі та ресторанного господарства підприємств на 1 жовтня 2007 року [Текст] : Статистичний збірник. – К. : Державний комітет статистики України, 2007. – 118с. – 80.00.
- Інформаційні системи і технології у тресторанному господарстві [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. С.В. Мельниченко, О.Г. Тонких; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 322/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 18 c. – 14,00.
- Каталог холодильного устаткування підприємств ресторанного господарства [Текст] : Для студентів спеціальності 091711 "Технологія харчування" всіх форм навчання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2005. – 53с. – 5.85.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Логістика [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Д.В. Кочубей; КНТЕУ, Каф. торговельного підприємництва. – 764/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 c. – 14,00.
- Мережа ресторанного господарства на 1 січня 2004 року [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2004. – 35с. – 17.00.
- Мережа ресторанного господарства на 1 січня 2002 року [Текст] : Статистичний бюлетень. – К. : Державний комітет статистики України, 2002. – 56с. – 19.86.
- Мерчандайзинг ресторанної продукції [Текст] : програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0917 "Харчові технології та інженерія", проф. спрямування "Технологія харчування" / уклад. О.В. Шевченко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 885/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 9 с. – 3,03.
- Методичні вказівки і тематика курсових робіт з дисципліни "Менеджмент підприємств готельного та ресторанного господарства" [Текст] : Для студентів усіх форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. С.В.Мельниченко, В.В. Білик, Г.Т.П`ятницька. – 670/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 10 c. – 7,93.
- Методичні рекомендації до виконання лабораторної роботи №1 "Розрахунок вартості будівельних матеріалів для виконання оздоблювальних робіт у приміщеннях закладів ресторанного господарства" [Текст] : Для студентів напряму підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. С.Л. Шаповал. – 53/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 30 c. – 5,88.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. напряму підготовки "Торгівля" профес. спрямування 6.050303 "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, О.В. Шевченко, І.В. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1093/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 47 с. – 5,14.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч. 2 / авт.: Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 186 с. – Бібліогр.: с. 183-186. – 38.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. ч. 2 / авт.: І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 186 с. – Бібліогр.: с. 170-172. – 48.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма дисципліни / авт. І.Ю. Антонюк, В.О. Ждан; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 243/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 79 c. – 60,00.
- Організація ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business Organization : робоча програма/ Course Outline / каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 182/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 14 c. – 29,00.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 183/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 18c. – 33,00.
- Організація роботи сомельє [Текст] [Текст] : програма / авт.Л.В.Ткаченко, О.П.Вітряк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1405/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 11 c. – 21,00.
- Про соціально-економічне становище України за 2008 рік [Текст] [Текст]. – Київ : Державний комітет статистики, 2009. – 84с. – 70.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства [Текст] [Текст] : стат. бюл.:за 9 місяців 2008 року. Т.1. – Київ : Державний комітет статистики України, 2008. – 68с. – 40.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства [Текст] [Текст] : стат. бюл.:за 9 місяців 2008 року. Т.2. – Київ : Державний комітет статистики України, 2008. – 227с. – 40.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства [Текст] [Текст] : стат. бюл.:за 9 місяців 2008 року. Т.3. – Київ : Державний комітет статистики України, 2008. – 142с. – 40.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства [Текст] : стат. бюл.:за І півріччя 2008 року. Т.2. – К. : Державний комітет статистики України, 2008. – 227с. – 40.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства [Текст] : стат. бюл.:за І півріччя 2008 року. Т.1. – К. : Державний комітет статистики України, 2008. – 68с. – 40.00.
- Продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства [Текст] : стат. бюл.:за І півріччя 2008 року. Т.3. – К. : Державний комітет статистики України, 2008. – 142с. – 40.00.
1
2
3
4
|