Електронний каталог
Юдіна Т.І.
Документи:
- Restaurant Creativity [Text] [Текст] = Ресторанний креатив: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073"Management"; fields of specialization "Hotel and Restaurant Management" / authors: D.V. Fedorova, T.I. Yudina, M.P. Demichkovska; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 128 p. – Bibliography: p. 126-128. – 50.00.
- Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Т.І. Юдіна, М.П. Демічковська, Т.О.Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1001/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 21,00.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Ресторанна справа [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Т.І.Юдіна, П.О. Карпенко, О.О.Васильєва,Т.Є.Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1163/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 42 c. – 66,00.
- Ресторанний креатив (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Ф. Кравченко, М.П. Демічковська, Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 205/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 19 c. – 19,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 2 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, Т.І. Юдіна; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 154 с. – Бібліогр.: с. 164-166. – 62,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич,Т.І. Юдіна, А.О. Медвєдєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1276/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 50 c. – 70,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 84/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 34,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 973/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 20 c. – 12,00.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : програма/Course Summary / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 25-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of Food Technologies : робоча програма/Course Outline / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 32-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська, ін. та ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 04-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 38 с.
- Гніцевич, В. Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів [Текст] / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2. – С. 148-157.
- Гніцевич, В. А. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до лаборат. занять / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 06-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 54 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курсової роботи / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курсової роботи / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 07-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна, А.О. та ін. Медведєва ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 03нд-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Гнщевич, В. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м'якоті гарбуза [Текст] / В. Гнщевич, Т. Юдіна, Ю. Гончар // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С. 105-114.
- Дейниченко, Г. В. Дослідження впливу робочого тиску на швидкість процесу ультрафільтрації сколотин [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. І. Юдіна, З. О. Мазняк // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.96-98.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Електронний ресурс) [Текст] = Technology of special food products : програма/Course Summary / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 12-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Електронний ресурс) [Текст] = Technology of special food products : робоча програма/Course Outline / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 13-41/РП20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Кравченко, М. Ф. Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 05-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, Т. І. Юдіна, ін. та ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 456 с. – Бібліогр.: с. 451-455. – ISBN 978-966-629-929-4 : 230.00.
- Трубей, О. М. STARTUP-ТРЕНІНГ [Електронний ресурс] [Текст] = STARTUP-TRAINING : робоча програма / Course Outline / О. М. Трубей, Т. І. Юдіна, І.Ю. та ін. Антонюк ; Навчально-науковий центр бізнес-симуляції. – 01-ЦБТ / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Startup-Тренінг [Електронний ресурс] [Текст] = Startup-Training : робоча програма/Course Outline / О. М. Трубей, Т. І. Юдіна, І. Ю. Антонюк, ін. та ; навч.-наук. центр бізнес-симуляції. – 27-56/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 40 с.
- Федорова, Д. В. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] = Fine Dining Cuisine : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 20-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 27 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до лаб. занять / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 34 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 17-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : робоча програма/Course Outline / Т. І. Юдіна, І. Ю. Антонюк, О. О. Васильєва, ін. та ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : робоча програма/Course Outline / Т. І. Юдіна, І. Ю. Антонюк, О. О. Васильєва, ін. та ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 04-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Юдіна, Т. І. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : програма / Course Summary / Т. І. Юдіна, О. О. Васильєва ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 06-41 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Юдіна, Т. І. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : програма/Course Summary / Т. І. Юдіна, О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 14-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : програма / Сourse Summary / Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 17 с.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : програма / Сourse Summary / Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 14-41 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : програма / Сourse Summary / Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 15-41 / РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : робоча програма / Сourse Outline / Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 16-41 / РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Юдіна, Т. І. Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] [Текст] = Technologies of Crafts Production : опор. конспект лекцій / Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 04-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 220 с.
|