Електронний каталог
інулін
Документи:
- Андреев, Н. Р. Продукты детского лечебного и профилактического питания на основе крахмала и крахмалопродуктов [Текст] / Н. Р. Андреев, Н. Д. Лукин, С.Т. и др. Быкова // Пищевая промышленность. – Москва, 2010. – № 2. – С. 16-17.
- Использование инулина в диетических продуктах детского питания [Текст] / С. Т. Быкова, Т. Н. Буравлева, Т. Г. Калинина [et al.] // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 2. – С. 32-33.
- Гріненко, І. Інулін, збагачений природними сполуками кальцію: Науковці розробили технологічні схеми його одержання [Текст] / І. Гріненко, Р. Грушецький // Харчова і переробна промисловість. – К., 2004. – №11. – С. 20-21.
- Пересічна, С. М. Технологія борошняних виробів функціонального призначення з харчовою добавкою з топінамбура інуліну [Текст] / С. М. Пересічна, О. В. Кандалей // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 261-266. – (Технічні науки).
- Перковец, М. В. Улучшение качества хлебобудочных изделий с использованием пребиотического волокна инулинап [Текст] / М. В. Перковец // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – Москва, 2011. – № 2. – С. 27-28.
- Перковець, М. В. Правда и неправда об инулине и целесообразности его производства в России [Текст] / М. В. Перковець // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – Москва, 2010. – № 2. – С. 20-23.
|