Електронний каталог
ліпіди
Документи:
- Аппалонова, И. В. Исследование жирнокислотного состава липидов молока [Текст] / И. В. Аппалонова, Е. А. Смирнова, Н. Л. Никононорова // Пищевая промышленность. – Москва, 2012. – № 11. – С. 72-75.
- Битютская, О. Использование моллюска в технологии диетических продуктов [Текст] / О. Битютская, В. Любчик, Т. Овсянникова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 2 (14). – С. 111-121.
- Давидович, О. Я. Вплив природних добавок на збереження якості ліпідної фракції печива цукрового [Текст] / О. Я. Давидович, Т. М. Лозова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 20-21.
- Дейниченко, Г. Вплив масляного екстракту біомаси H. pluvialis на окиснення рослинних олій [Текст] / Г. Дейниченко, Д. Крамаренко, І. Галяпа // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2013. – № 1 (15). – С. 102-110.
- Менчинська, А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб [Текст] / А. Менчинська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – C. 169-176.
- Радзієвська, І. Г. Харчові жири: кінетичні закономірності процесів осиснення і стабілізації ліпідів [Текст] / І. Г. Радзієвська, О. П. Мельнік, П. В. Максимкін // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2016. – № 4. – С. 28-30.
- Сидоренко, О. В. Вплив теплової обробки на жирно-кислотний склад ліпідів рибно-рослинних паштетів для функціонального харчування [Текст] / О. В. Сидоренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.61-63.
- Федорова, Д. В. Дослідження жирнокислотного складу ліпідів сухих рибо-рослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. В. Федорова, П. О. Карпенко, О. О. Васильева // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 3. – С. 61-70.
|