Електронний каталог
У290-823.2 Качество продукции.Якість продукції
Документи:
- Quality control handbook [Text] [Текст] / editor-in-chief J.M. Juran, associate editor Frank M. Gryna, R.S. Bingham. – 3rd ed. – New York : McGRAW-HILL Book Comp., 1979. – 920 p. – ISBN 0-07-033175-8 : 100,00.
- Безпека товарів та довкілля [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт.Є.В.Бондаренко, О.І.Сім'ячко, О.Р.Мокроусова; КНТЕУ, Каф. товарозн., управління безпечністю та якістю, Каф. товарознавства та митної справи. – 464/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 21 c. – 24,00.
- Порівняльні тестування товарів та послуг [Текст] : Методичні рекомендації та завдання до лабораторних робіт / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка. – 71/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 14 c. – 4,73.
- Порівняльні тестування товарів та послуг [Текст] : програма та робоча програма ОКР "магістр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво", спеціальність 8050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад.: Притульська, Ю.М. Мотузка; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 998/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 19 с. – 4,49.
- Порівняльні тестування товарів та послуг [Текст] : програма / авт. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка, КНТЕУ; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів;. – 253/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 7 c. – 10,00.
- Порівняльні тестування товарів та послуг (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. Н.В. Притульська, Ю.М. Мотузка, КНТЕУ; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів;. – 67/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14 c. – 14,00.
- Програма та робоча програма виробничої практики [Текст] [Текст] / авт.С.О. Белінська, Б.О. Голуб, А.А. Самойленко, Л.В. Черняк; КНТЕУ, Каф.тов-во, управління безпечністю та якістю. – 240/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 с. – 19,,00.
- Boutou, O. Management de la securite des aliments [Текст] : De L'HACCP a L'ISO 22000 / O. Boutou. – Saint-Denis : Afnor, 2006. – 314 p. – (Дар Посольства Франції в Україні). – Bibliogr.: p. 313-314. – ISBN 2-12-440110-6 : 295,00.
- Guaspari, J. Theory why [Text] [Текст] : in which the boss solves the riddle of quality / J. Guaspari ; American Management Association. – New York : Amacom, 1986. – 122 p. – ISBN 0-8144-5876-9 : 80,00.
- Ionascu, I. Topical problems of the integration of quality in products in Romania, under the conditions of market competition and of the transformations in Europe [Текст] / I. Ionascu, R. Hapanu, A. Ionascu // Forum Ware. – Wien, 1992. – № 1-4. – C. 75-78.
- Kataoka, H. The change of quality concept in Japanese market : In the new framework of commodity science [Текст] / H. Kataoka // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 42-45.
- Kelada, J. Understanding and achieving "Total quality" [Текст] / J. Kelada // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 45-50.
- Kislyak, N. Problems of ceramic ware safety abstract [Текст] / N. Kislyak, N. Marchuk, E. Tyutchenko // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 1111-1114.
- Koziol, J. Quality priority - problems and perspectives [Текст] / J. Koziol, A. Koziolova // Forum Ware. – Wien, 1995. – № 1-4. – C. 21-23.
- Lan, P. The research of development of merchandisequality and life quality in China [Текст]. Part I : Sciences concerning quality of life / P. Lan, E. Fan, A. Zhang // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 151-155.
- Limanski, A. The quality of a product and market segmentation [Текст] / A. Limanski // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 50-51.
- Limanski, A. The quality of a product in the conditions of the lack of market-balance [Текст] / A. Limanski // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 51.
- Lisiecka, K. Kreowanie jakosci [Текст] : Uwarunkowania - Strategie - Techniki / K. Lisiecka. – Katowice : Wyd. AE w Katowicach, 2002. – 352 s. – (Prace naukowe Akademii Econom. im. K.Adamieckiego). – ISBN 83-7246-103-1.
- Niemann, H. Service quality - the new dimension [Текст] / H. Niemann, D. Hanrieder // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 62-67.
- Pavlyuchenko, Y. The state adjustments of food quality and raw materials in the conditions of market globalization [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / Y. Pavlyuchenko, N. Metelska // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 879-883.
- Pugachevskyi, G. Dialectics of science of commodities category "Property of goods" [Текст] / G. Pugachevskyi, L. Khistova // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. I. – C. 177-179.
- Smith, P. G. Developing products in half the time [Text] [Текст] / P. G. Smith, D. G. Reinertsen. – New York : Van Nostrand Reinhold, 1991. – 296 p. – ISBN 0-442-00243-2 : 150,00.
- Tabasso, M. L. Quality control in the field of conservation of works of art [Текст] / M. L. Tabasso, S. Lorusso, S. Angelucci // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 62-65.
- Vermisso, J. Hellenic organisation for food quality [Текст] / J. Vermisso // Trade with Greece. – Athens : ACCI Public Relations Department, 1998. – № 12. – C. 72-75.
- Young, J. W. A technique for producing ideas [Text] [Текст] / J. W. Young. – Chicago : Crain Books, 1975. – 62 p. – ISBN 0-87251-000-X : 70,00.
- Стандартизація і сертифікація продукції легкої промисловості [Текст] : Підручник для студентів вищих навч. закладів / О. Ф. Богданова, Т. О. Кузьміна, С. С. Бабіч, С. М. Коб'якова ; Під ред. Л.А.Чурсіної. – К. : Кондор, 2007. – 480с. – Бібліогр.:С.473-480. – ISBN 978-966-351-125-2 : 78.00.
- Єрмошенко, М. М. Урахування цінової чутливості споживачів при формуванні цінової політики підприємства [Текст] / М. М. Єрмошенко // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємництво. – Запоріжжя, 2014. – №6. – С. 41-45.
- Заїнчковський, А. О. Оцінка праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції в процесі проектно-конструкторських робіт [Текст] / А. О. Заїнчковський, Ю. Л. труш, Ю. Г. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2017. – № 4. – С. 36-40.
- Калита, П. Я. Неякісна політика якості [Текст] / П. Я. Калита // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2015. – № 6. – С. 46-49.
- Куприянова, Л. М. Управление качеством продукции как фактор устойчивости бизнеса [Текст] / Л. М. Куприянова // Мир новой экономики. – Москва : Финансовый Ун-т при правительстве РФ, 2015. – № 4. – С. 89-100.
- Основи комплексного управління якістю (ТQM) [Текст] / Є. Ланциські, Х. Мрук, Х. Янушек, Я. Личак ; За ред.Н.В.Мережко;Пер.з пол. – К. : КНТЕУ, 2006. – 288с. – Бібліогр.:С.279-288. – ISBN 966-629-246-7(укр.);83-89224-35-6(пол.) : 34.54.
- Лісовська, Л. С. Забезпечення якості у продуктових інноваціях підприємства [Текст] / Л. С. Лісовська, Л. В. Іванець // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2011. – № 11 (125). – С. 145-151.
- Лушников, К. А. Качество продукции как главный фактор обеспечения конкурентоспособности предприятия [Текст] / К. А. Лушников, А. С. Ткачев, С. С. Квижинадзе // Масложировой комплекс. – Київ, 2017. – № 1 (56). – С. 52-54.
- Момот, О. І. Менеджмент якості та елементи системи якості [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / О. І. Момот. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 366с. : табл. – ISBN 978-966-364-467-7;9789663644677 : 47,00.
- Пабат, В. О. Основні фактори, що зумовлюють якість продукції тваринництва [Текст] / В. О. Пабат, Д. Т. Віннічук // Економіка АПК. – Київ, 2013. – № 12 (230). – С. 108-113.
- Соколов, А. В. Контроль качества швейных изделий [Текст] / А. В. Соколов, П. П. Козик, Н. Г. Молодыренко. – К. : Техніка, 1987. – 57с. – 0.20.
- Тихонова, Н. П. Экологические аспекты создания и пути улучшения качества непродовольственных товаров в странах СНГ и Украине [Текст] / Н. П. Тихонова, Н. К. Зимина, Н. О. Дзюбак // Totalurile activitatii stiintifice pe anul 1999 a Corpului profesoral stiintific. – Chisinau : (S.n.), 2001. – С. 117-123.
- Шаповал, М. І. Менеджмент якості [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / М. І. Шаповал. – К. : Знання, 2006. – 471с. – Бібліогр.:С.468-471. – ISBN 966-346-172-1;9789663461724 : 25.21.
|