Електронний каталог
менеджмент громадського харчування
Документи:
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 174/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 35,00.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Організація виробництва та організація обслуговування [Текст] : методичні рекомендації і тематика курсових робіт із дисциплін для студентів спеціальностей 7.09171101 "Технологія харчування" та 7.05020104 "Менеджмент організацій" усіх форм навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, І.А. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 119/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 32 с. – 3,85.
- Карл, Уильям Л. Организация обслуживания на предприятиях массового питания [Текст] : Пер с англ. / Уильям Л. Карл. – М. : Сирин, 2002. – 151с. – (Классика менеджмента). – ISBN 5-86567-036-Х : 17.28;16.80.
- П'ятницька, Г. Т. Менеджмент громадського харчування [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / Г. Т. П'ятницька, Н. О. П'ятницька. – К. : КНТЕУ, 2001. – 654с. – Бібліогр.:С.580-591. – ISBN 966-7376-77-Х : 25.31; 28.00.
|