Електронний каталог
синбіотики
Документи:
- Баль-Прилипко, Л. В. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 4 (114). – С. 30-33. – (Початок див. №2, №3 2011).
- Функциональный ацидофильный продукт на основе растительных компонентов [Текст] / Е. А. Бывайлова, В. В. Крючкова, Г. Д. Фирсова, А. В. Черкашин // Пищевая промышленность. – Москва, 2012. – № 11. – С. 54-55.
- Голуб, Б. Молочная культура. Динамика физико-химических показателей синбиотических ферментированных молочных продуктов при хранении [Текст] / Б. Голуб, С. Даниленкео, А. Рудавская // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 9 (29). – С. 20-22.
- Голуб, Б. Динаміка біфідофлори в синбіотичних молочних напоях при зберіганні [Текст] / Б. Голуб, С. Даниленко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 121-126.
- Голуб, Б. О. Способи стабілізації пробіотичних культур поліпшення поживних властивостей синбіотичних продуктів [Текст] / Б. О. Голуб // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2009. – № 1(41). – С. 130-134. – (Технічні науки).
- Шендеров, Б. А. Пробиотики, пребиотики и синбиотики. Общие и избранные разделы проблемы [Текст] / Б. А. Шендеров // Пищевые ингредиенты: сырье и добавки. – М., 2005. – № 2. – С.23-26.
|