Електронний каталог
м'ясо вівців
Документи:
- Ринок м`яса овець і кіз [Текст] // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2006. – № 11. – С. 26-29.
- Кучеренко, Т. М. Ринок м`яса кіз та овець. Поточна кон`юнктура на украинському та на зовнішніх ринках [Текст] / Т. М. Кучеренко // Мясной бизнес. – Київ, 2009. – № 9. – С. 84-87.
- Кучеренко, Т. М. Ринок м`яса овець і кіз: поточна кон`юнктура і прогноз [Текст] / Т. М. Кучеренко // Мясной бизнес. – Київ, 2010. – № 8 (92). – С. 80-81.
- Кучеренко, Т. М. Ринок м`яса овець і кіз: поточна кон`юнктура і прогноз [Текст] / Т. М. Кучеренко // Мясной бизнес. – Київ, 2010. – № 9 (93). – С. 70-72.
- Кучеренко, Т. М. Ринок м`яса овець і кіз [Текст] / Т. М. Кучеренко // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2007. – № 6. – С. 88-91.
- Мазур, Н. И. Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса овец [Текст] / Н. И. Мазур // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2006. – № 1. – С. 48-50.
- Шильман, Л. Нормативы при разделе ягнятины [Текст] / Л. Шильман, В. Стрижевская // Питание и общество. – 2000. – N12. – С.24.
|