Електронний каталог
менеджмент готельного господарства
Документи:
- Human resource management in the European hotel industry [Текст] : Handbook for students and graduates of hotel and catering schools in Europe. – Deurne : (S.n.), 2000. – 64 p. – ISBN 90-5720-0333.
- Revenue management [Text] [Текст] = Revenue-менеджмент: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree"Master";field of science 24 "Service Industry", 07"Management and Administration";field of specialty 073"Management",241"Hotel and Restaurant Business";specialization"Tourism Management","Hotel and Restaurant Manage.. / authors: M.G.Boyko, M.V.Kulyk; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2017. – 83 p. – Bibliography: p. 78-83. – 37.00.
- Revenue менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.А. Мазаракі, М.Г.Бойко, М.В.Кулик, О.В.Полтавська; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 225/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 26c. – 51,00.
- Revenue менеджмент [Текст] [Текст] : програма / авт. А.А. Мазаракі, М.Г.Бойко, М.В.Кулик; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1560/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 11c. – 21,00.
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ; уклад. О.О. Каролоп. – 912/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 26 c. – 4,59.
- Бізнес-планування в готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.О. Каролоп; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 119/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 58 c. – 16,00.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 877/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 10 c. – 7,97.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Практикум / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 03/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 34 c. – 5,71.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Методичні рекомендації і завдання для самостійної роботи з курсу для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" усіх форм навчання / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 1044/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 54 c. – 3,63.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 623/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 6,27.
- Бухгалтерський облік у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма / Каф. бухг. обліку; уклад. В.Г. Горєлкін, С.Я. Король. – 622/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 14 c. – 5,59.
- Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. Т.І. Ткаченко, Т.П. Дупляк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 784/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 34 c. – 13,00.
- Готельна справа [Текст] [Текст] : програма / авт.А.Г.Охріменко, Л.М.Гопкало; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1458/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 59,00.
- Готельна справа [Текст] [Текст] : програма / авт.Л.М.Гопкало, Т.В.Бурак; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 503/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 28 c. – 28.00.
- Готельне господарство:основні показники,оцінка якості послуг [Текст] : Навч.посібник / Уклад.В.К.Федорченко. – К. : КІТЕП, 1999. – 76с. – Бібліогр.:75с. – ISBN 966-581-111-8 : 10.00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Л.А.Бовш, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 480/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 70c. – 30,00.
- Економіка готельного господарства та туризму [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. Т.І.Ткаченко, С.П.Гаврилюк, О.О.Каролоп. – 126/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 60 c. – 4,38.
- Економіка готельного господарства та туризму [Текст] : Робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. Т.І.Ткаченко, О.О.Каролоп. – 1077/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 38 c. – 5,39.
- Іноземна мова за професійним спрямуванням [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Л.А. Колот; КНТЕУ, Каф. сучасних європейських мов. – 589/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 37 с. – 17,00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", спец. 03060101 "Менедж.орг.і.адміністрування" спеціалізаціі "Менедж. готел.-ресторан. бізнесу", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 597. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 56 с. – 30.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 712. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 100 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 714. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 63 с. – 38.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", спец.03060101"Менедж.орг.і.адміністрування" спеціалізаціі "Менеджм. турист. бізнесу", "Менедж. готел.-ресторан. бізнесу", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1163-15-14. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 54 с. – 33.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", проф. спрямування "Менеджм. турист. бізнесу", "Менеджм. готел.-ресторан. бізнесу", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам.1145. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 102 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менедж. і адміністрування", спец. 03060101 "Менедж.орг.і.адміністрування" спеціалізаціі "Менедж. орг. торгівлі"," Менедж. мит. справи", "Менедж. персоналу"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т економіки, менедж. і права. – зам. 969. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 79 с. – 40.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", спец. 0306101"Менедж орг. і адміністрування";спеціаліз. "Менедж. турист. бізнесу", освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам.1067. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 59 с. – 35.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", спеціалізац."Менедж.орг.і.адміністрування", ("Менедж. готел.-ресторан. бізнесу"), освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1162-12-15. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 100 с. – 52.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань0306"Менедж. і адмініструв.",напрям підготов.030601"Менедж.",спец.03060101"Менедж. орг. і адмін."спеціаліз. "Менедж. тур. бізнесу","Менедж. готельно-ресторан. бізнесу","Менедж. виставкової діяльності", освіт.-кваліфікац. рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 44 с. – 25.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування", напрям підготовки 030601 "Менеджмент", проф. спрямування "Менеджмент туристичного бізнесу", "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 95 с. – 42.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування",напрям підготовки 030601 "Менеджмент", спец.03060101 "Мендж. орг. і адміністрування", спеціаліз."Менедж. тур. бізнесу", "Менедж. готельно-ресторан. бізнесу","Менедж. вистав. діяльн.", окр "магістр" / ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 46 с. – 30.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1737. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 90 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1735. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1735. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 698. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 98 с. – 75.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Турист. менедж."; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 963. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 101 с. – 85.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Турист. та курорт.-рекреац. менедж."; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 765. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 68 с. – 65.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 700. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 64 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 431. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 74 с. – 80.00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : спец. 8.050201 "Менеджмент організацій". Магістерські прогр. "Менеджмент організацій торгівлі","Менеджмент митної справи","Менеджмент персоналу" / Фак. ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 38с. – 17.92.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : спец. 8.050201 "Менеджмент організацій". Магістерські прогр. "Менеджмент організацій торгівлі","Менеджмент митної справи","Менеджмент персоналу" / Ф-т економіки, менеджменту і права. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 40с. – 17.93.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] [Текст] : спец. 050201 "Менеджмент організацій" Спеціалізації:050201.02 "Мен-т туристич. індустрії",050201.04"Мен-т готель.-рестор. бізнесу",050201.07"Мен-т виставк. д-ті" Осв.-кваліф. рівень "магістр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2010. – 34с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 18.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування",напрям підготовки 030601 "Менеджмент", професійні спрямування"Менеджмент тур. індустрії","Менеджмент готельно-ресторан. бізнесу","Менеджмент вистав. діяльн.", освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 80 с. – 40.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 0306 "Менеджмент і адміністрування",напрям підготовки 030601 "Менеджмент", проф. спрямування"Менеджмент тур. бізнесу","Менеджмент готельно-ресторан. бізнесу","Менеджмент виставкової діяльності", освіт.-кваліфікац. рівень "бакалавр" / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 102 с. – 35.00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Менеджмент організацій" ("Менеджмент туристичної індустрії","Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу","Менеджмент виставкової діяльності") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2007. – 136с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 19,19.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 0502 "Менеджмент" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Менеджмент організацій" ("Менеджмент туристичної індустрії","Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу","Менеджмент виставкової діяльності") / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2006. – 141с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 15.59;17.87.
- Комунікативний менеджмент в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. В.В.Білик. – 129/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 22 c. – 5,24.
- Комунікативний менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. А.М. Расулова; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 68/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 31c. – 30,00.
- Комунікативний менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.В.Білик; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 341/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 26 c. – 24,00.
- Комунікативний менеджмент [Текст] [Текст] : програма / авт. А.М. Расулова, О.В. Бабенко; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 743/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 14 c. – 14,00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : програма / авт. Н.І. Ведмідь, А.М. Расулова, К.А. Шеєнкова та інші; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 577/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 19,00.
1
2
3
|