Електронний каталог
технологія виробництва ресторанної продукції
Документи:
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 478/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 485/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 c. – 19,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1336/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 15,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ.,які здобувають освіт.ступінь "магістр" спец."Технології в ресторан. госп-ві" / редкол.: М.Ф. Кравченко, О.П.Вітряк (відп.ред.). – Київ : КНТЕУ, 2016. – 249 с. – 105.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навч.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень "магістр" за спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний, М.Ф. Кравченко (відп.ред.), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 322 с. – 80.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.1 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 215 с. – 60.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ.ден. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технологія харчування". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко (відп.ред.),Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 183с. – 50.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч. форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технології в ресторан. госп-ві". Ч.1 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 333 с. – 50.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навчання,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень "магістр" за спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний , М.Ф. Кравченко(відп. ред), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 254 с. – 75.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають освіт.-кваліфікац.рівень магістра спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.1 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 126 с. – 55.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають освіт.ступінь "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел. і ресторан. справа", "Курорт. справа". ч.1 / редкол.: О.П.Вітряк (відп.ред.), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 439 с. – 120.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навч.,які здобувають освіт. ступінь "магістр" за спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел.-ресторан. справа", "Курорт.справа". ч.2 / редкол.: М.Ф. Кравченко (відп.ред.), Д.В. Федорова. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 281 с. – 84.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають окр "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел. і ресторан. справа". ч.1 / редкол.: М.Ф. Кравченко (відп.ред.), Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 155 с. – 60.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. заоч.форми навч.,які здобувають окр "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві". ч.2 / редкол.: М.І.Пересічний (відп.ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 261 с. – 69.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ. ден.форми навч., які здобувають окр "магістр" спец. "Технології в ресторан. госп-ві", "Готел. і ресторан. справа", "Курорт. справа". ч.3 / редкол.: Т.І. Ткаченко (відп. ред.), М.Ф. Кравченко, Є.В.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 293 с. – 75.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ., які здобувають освіт.ступінь "магістр" за спец."Харчові технології" / ред.кол.: Д.В. Федорова, М.Ф. Кравченко (відп.ред.), А.Д. Мєдвєдєва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 136 с. – 125.00.
- Робоча програма виробничої практики - 1,2,3,4 [Текст] [Текст] / авт. М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1306/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 33c. – 59.00.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 1 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 154 с. – Бібліогр.: с. 152-154. – 51,00.
- Технології ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. р. 2 / авт.: М.Ф Кравченко, В.А. Гніцевич, Т.І. Юдіна; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 154 с. – Бібліогр.: с. 164-166. – 62,00.
- Технологічний процес виробництва продукції ресторанного господарства [Текст] : ділова гра з дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. І.Ю. Антонюк, А.О. Медвєдєва. – 179/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 46 c. – 9,67.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] : Опорний конспект лекцій з курсу "Технологія продуктів харчування".В 2-х ч. Ч.1 / Уклад.:М.І.Пересічний,С.М.Пересічна,І.Ю.Антонюк. – К. : КНТЕУ, 2005. – 370с. – 23.95.
- Технологія виробництва ресторанної продукції [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч. 1 / авт.: М.І.Пересічний, С.М.Пересічна, І.Ю.Антонюк, М.Ф Кравченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 371 с. – Бібліогр.: с.368 -370. – 44,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич,Т.І. Юдіна, А.О. Медвєдєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1276/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 50 c. – 70,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1232/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 216 c. – 34,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1214/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 17,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга, А.О. Медвєдєва, А.О Т.О. Марцин, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1290/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 583/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 30 c. – 15,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Розділ "Технологія борошняних кондитерських та хлібобулочних виробів" / авт. В.В. Дорохович, А.О. Медведєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 860/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.В. Антоненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 131/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 66 c. – 20,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 349/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 216 c. – 30,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, М.Ю. Криворучко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 445/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 90 c. – 23,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 701/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 16 c. – 36,00.
- Технологія харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: Л.В. Левандовський, М.Ф. Кравченко, В.А. Піддубний; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 90 с. – Бібліогр.: с.88-90. – 49,00.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : програма / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко, П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1757/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 24 с. – 47,00.
- Архіпов, В. В. Асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос; Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Архіпов, В. В. Ресторанна справа:асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – К. : Інкос;Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Литвиненко, Т. Є. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] : збірник ситуаційних завдань. / Т. Є. Литвиненко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 02-41/21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Ткачук, Т. Інформаційні системи і технології у ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] [Текст] = Information Systems and technologies in the Restaurant Business : робоча програма/Course Outline / Т. Ткачук, Н. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 21-44/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 28 с.
- Юдіна, Т. І. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань. Частина 2 / Т. І. Юдіна, А. О. Медведєва, В. І. Кочерга ; Кафедра технології і організації ресторанного господарства. – ПП 01дн -41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
|