Електронний каталог
готельно-ресторанний бізнес
Документи:
- European hotel marketing [Текст]. – Deurne : Continental Publishing, 1997. – 112 p. – (Handbook for students and graduates of hotel and catering schools in Europe). – ISBN 90-5720-0236.
- Project management in hotel, restaurant and tourism business [Text] [Текст] = Управління проекткми в туризмі та готельному і ресторанному бізнесі : curriculum and syllabus / авт.М.Г. Бойко ., І.В. Калачова, О.В. Бабенко; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 732/16 [замовл.]. – Kyiv : KNUTE, 2016. – 28 p. – 30,00.
- Restaurant creativity [Електронний ресурс] [Текст] : curriculum and syllabus / каф. гот.-рест. справи. – 04-41_18 ПРП(а). – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Revenue management [Text] [Текст] = Revenue-менеджмент: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree"Master";field of science 24 "Service Industry", 07"Management and Administration";field of specialty 073"Management",241"Hotel and Restaurant Business";specialization"Tourism Management","Hotel and Restaurant Manage.. / authors: M.G.Boyko, M.V.Kulyk; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2017. – 83 p. – Bibliography: p. 78-83. – 37.00.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 79 с. – 8,50.
- Бухгалтерський облік в туристичній індустрії [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. напряму підгот. 0502 "Менеджмент" проф. спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій" варіативної компоненти 6.05020102 "Менеджмент туристичної / уклад.: В.Г. Горєлкін, С.Я.Король. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 79 с. – Бібліогр.: с.77-79. – 6.97.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 384/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 18,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 363/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 33 c. – 25,00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] : робоча програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1243/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 42 c. – 43,00.
- Економіка готелів та ресторанів [Текст] : програма / авт. Т.І. Ткаченко, В.Г. Міска, М.В. Кулик, С.П. Гаврилюк, КНТЕУ; Каф. готельно-ресторанної справи. – 378/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 19,00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 193с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Т.І.Ткаченко,В.Г.Міска,О.О.Королоп. – К. : КНТЕУ, 2006. – 193с. : табл. – Бібліогр.:С.189-193. – 14.98;15.00.
- Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:Т.І.Ткаченко, В.Г.Міска, О.О.Каролоп. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 195с. : табл. – Бібліогр.: с.189-193. – 33.00.
- Економіка харчових виробництв [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів напрямуі "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 6.091711"Технологія харчування" варіативної компоненти "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. С.П.Гаврилюк. – 175/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 52 c. – 7,94.
- Інженерне та технологічне обладнання [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: С.Л.Шаповал, І.І. Тарасенко, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 96 с. – Бібліогр.: с. 95-96. – 38.00.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 26 берез. 2014 р., м. Харків у 2-х ч. ч.2. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 503 с. – ISBN 978-966-405-324-9 : 60.00; 20.25.
- Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді [Текст] [Текст] : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студ. 2 квіт. 2015 р., м. Харків у 2-х ч. ч.2 / ред кол.: О.І. Черевко (відп.ред.), Л.М. Янчева, В.М. Михайлов та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 516 с. – ISBN 978-966-405-359-1 : 30.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація "Готел. девелопмент"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 432. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 74 с. – 80.00.
- Інформаційний пакет.Галузь знань 1401 "Сфера обслуговування".Напрям підготовки 140101 "Готельно - ресторанна справа" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) / Ф-т ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 72 с. – 28.00.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 1401 "Сфера обслуговування" [Текст] [Текст] = European credit transfer system (ECTS) : напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа" / Фак. ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 79с. – 24.54.
- Інформаційний пакет.Напрям підготовки 1401 "Готельно-ресторанна справа" [Текст] : Професійне спрямування (спеціальність) "Готельно-ресторанна справа" / Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. – К. : КНТЕУ, 2007. – 85с. – (European credit transfer system (ECTS)). – 19,92.
- Інформаційні технології в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; авт. С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь. – 785/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 8,16.
- Інформаційні технології в готельно-ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / С.В.Мельниченко,Н.І.Ведмідь; Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 30c. – 16.00.
- Менеджмент підприємства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: С.В.Мельниченко , Н.І.Ведмідь, М.В. Босовська та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 132 с. – Бібліогр.: с. 130-132. – 34.00.
- Мерчандайзинг [Текст] : Робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. О.В.Шевченко. – 169/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 4,78.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : лабораторний практикум для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу усіх форм навчання / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1162/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 84 с. – 7,55.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 1010/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 17 с. – 35,00.
- Програми нормативних навчальних дисциплін підготовки бакалавра галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напряму 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" [Текст] / Міністерство освіти і науки України. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 195с. – 80.00.
- Ресторанний креатив (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Ф. Кравченко, М.П. Демічковська, Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 205/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 19 c. – 19,00.
- Ресторанний сервіс [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад Т.Є.Литвиненко. – 326/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 30 c. – 6,60.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. С.В.Мельниченко, М.Г.Бойко, А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 997/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 230/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. гот. - ресторан. бізнесу. – 06-44_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Сервіс у ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних вправ / авт. Т.Є. Литвиненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 867/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 46 c. – 14,00.
- Страхування в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі [Текст] : програма та робоча програма ОКР "магістр" напрям підготовки 0502 "Менеджмент" спеціальність 050201 "Менеджмент організацій" спеціалізація 02 "Менеджмент туристичної індустрії", 04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / уклад. Т.А. Ротова; Каф. фінансів. – 590/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 22 с. – 6,35.
- Туристичне країнознавство [Текст] : Програма для студентів професійного спрямування 6.050200"Менеджмент організацій" варіативних компонентів 6.050201.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. В.В. Білик. – 394/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 11 c. – 3,89.
- Управління корпораціями у готельному і ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, Н.І. Ведмідь, А.Г. Охріменко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 228 с. – Бібліогр.: с. 222-228. – 46.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч. напряму підготов.8. 030301 "Менедж.орг.і адміністрування",магістер.прогр.8.03060101.02"Менедж. турист.індустрії", 8.03060101.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу". Ч.2 / редкол.: А.А.Мазаракі, відп. ред.,Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало та ін;каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 468 с. – 80.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч. напряму підготов. 030601 "Менедж." спец. 8.03060101" Менедж. орг.і адміністрування" спеціалізацій 8.03060101.02 "Менедж. турист.індустрії", 8.03060101.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу". ч.1 / редкол.: А.А.Мазаракі, відп. ред.,Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало та ін; каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 473 с. : . – 80.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.ден.форми навч.напряму підготов. 8.050201"Менедж. орг.", магістер. прогр.:8.050201.02 Менедж. турист.індустрії", 8.050201.04"Менедж. готел.-ресторан. бізнесу",8.050201.07"Менедж. вист. діяльн.". Ч.1 / редкол.: А.А.Мазаракі (відп. ред.),Т.І.Ткаченко,Л.М.Гопкало;каф. готел.-рестор. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 431 с. : . – 73.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.ден.форми навч.спец.8. 050201 "Менедж.орг.",магістер.прогр.8.050201.02"Менедж. турист.індустрії", 8.050201.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу",8.050201.07"Менедж.вист. діяльн.". Ч.2 / каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 283с. : . – 65.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напряму підготов. 8.050201"Менедж. орг.", магістер. прогр.:8.050201.02 "Менедж.турист. індустрії",8.050201.04"Менедж. готел.-ресторан. бізнесу". Ч.1 / [відп. ред. Т.І.Ткаченко]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 512с. : . – 78.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напряму підготов. 8.050201"Менедж. орг.", магістер. прогр.:8.050201.02 "Менедж.турист. індустрії",8.050201.04"Менедж. готел.-ресторан. бізнесу". ч.2 / редкол.: А.А.Мазаракі,відп. ред., Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 533 с. : . – 80.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.ден.форми навч.напряму підгот. 8.050201"Менеджмент організацій", магістер. прогр.:8.050201.04"Мен-т готельно-ресторанн. бізнесу",8.050201.07"мен. вистав. діяль"8.050201.02 Мен-т тур.ін. Ч.1 / каф. готел.-рестор. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 360с. : . – 59.63.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заочн.форми навч.напр.підготовки 0502 "Менеджмент" спеціальності 8.050201"Мен-т організацій", маг. прогр."Мен-т готельно-ресторанн. бізнесу","Мен. вистав. діяль"," Мен-т тур.інд.". Ч2 / Каф. готель.-ресторан. та туристич. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 385с. : . – 61.15.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напр.підготовки 8.050201"Менеджмент організацій", магістерська прогр.:8.050201.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу",8.050201.07"мен. вистав. діяль". Ч1 / Каф.готель.-ресторан. та туристич. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 466с. : . – 64.16.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напр.підгот. 0502 "Менеджмент",спеціальності 8.050201"Менеджмент організацій",магістер.програм:"Менедж. туристич.індустрії", "Мен.гот.-рест.б.","Мен. вистав. діяль.". Ч2 / Каф. готель.-ресторан. та туристич. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 532с. : . – 74.97.
- Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Г. Бойко, О.В. Бабенко; КНТЕУ, Каф. готельго-рест. бізнесу. – 968/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 15 c. – 15,00.
- Управління проектами в ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.Г. Бойко, О.В. Бабенко; КНТЕУ, Каф. готельго-рест. бізнесу. – 1103/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 24 c. – 24,00.
- Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Г. Бойко, А.Г. Охріменко, О.В. Мельниченко; КНТЕУ, Каф.готельно - ресторанного бізнесу. – 1184/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с. – 43,00.
1
2
3
|