Електронний каталог
технологія продукції громадського харчування
Документи:
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 478/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 485/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 19 c. – 19,00.
- Інноваційні технології продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, О.О. Васильєва. ; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1336/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 15,00.
- Кейтеринг [Текст] [Текст] : збірник ситуаційних завдань / авт. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 655/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 39 c. – 27,00.
- Лабораторний практикум до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Теоретичні основи технології продукції громадського харчування" [Текст] / уклад.: В.І. Кочерга, Т.Ф. Петренко, Р.А. Расулов; Каф. технології та організації громадського харчування. – 839/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 66 с. – 5,41.
- Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни "Технологія продукції мінівиробництв" [Текст] : для студентів спеціальностей 6.091711, 7.091711 "Технологія харчування", 6.050201, 7.050201 "Менеджмент організацій" / уклад.: В.В. Дорохович, О.В. Шевченко; Каф. технології і організації ресторанного господарвства. – 942/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 23 с. – 3,23.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни "Технологія продукції мінівиробництв" [Текст] : для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування", спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 755/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 23 с. – 3,75.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Наскрізна програма практики [Текст] [Текст] / авт..М.Ф.Кравченко, В.І.Кочерга; КНТЕУ,Каф. технології і та організації ресторанного господарства. – 1305/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 30 c. – 51,00.
- Програма дисципліни "Технологія продукції міні-виробництв" [Текст] : для студентів напряму підготовки "Харчова технологія і інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 543/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 9 с. – 6,32.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації рест-го госп-ва. – 05-04_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Теоретичні основи харчових виробництв [Текст] [Текст] : програма і робоча програма / авт. В.В. Дорохович, П.О. Карпенко; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 450/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 26 с. – 12,00.
- Технология пищевых продуктов [Текст] [Текст] : Учебник [ для студентов вузов] / Под ред. А.И.Украинца. – Київ : Аскания, 2008. – 736с. – ISBN 978-966-96847-0-7 : 85.00.
- Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 671/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 34 c. – 11,40.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. ОКР "бакалавр" напрям підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 937/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 87 с. – 6,36.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, А.В. Антоненко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 131/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 66 c. – 20,00.
- Технологія продукції у закладах ресторанного господарства [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" денної та заочної форм навчання. Ч.2 / Уклад.:М.І.Пересічний,М.Ф.Кравченко,С.М.Пересічна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 192с. : табл. – Бібліогр.:С.190-191. – 16.17.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : програма для студ. напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" / уклад.: М.І. Пересічний, Л.М. Крайнюк, О.О. Гринченко, С.М. Пересічна, М.Ф. Кравченко, М.Б. Колеснікова; секції технології продуктів харчування Науково-методичної комісії з торгівлі. – 998/06 [замовл.]. – К; Х. : КНТЕУ, 2006. – 20 с. – 5,00.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр" напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1046/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 96 с. – 11,07.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 349/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 216 c. – 30,00.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] : збірник тестових завдань / уклад.: М.І. Пересічний, М.Ф. Кравченко, С.М. Пересічна, Н.М. Зубар, А.О. Медведєва; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1017/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 85 с. – 7,08.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 701/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 16 c. – 36,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич,Т.І. Юдіна, А.О. Медвєдєва, Т.О. Марцин; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1276/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 50 c. – 70,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А. Гніцевич, В.І. Кочерга, А.О. Медвєдєва, А.О Т.О. Марцин, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1290/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 23,00.
- Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. М.І. Пересічний, С.М. Пересічна, А.О. Медведєва, А.Б. Собко, Т.О. Марцин, Ю.І. Калашнік; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1232/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 216 c. – 34,00.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : програма / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко, П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1757/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 24 с. – 47,00.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань (1 частина) / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 905/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 34 с. – 17,00.
- Харчові технології [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. О.П. Вітряк, Л.В. Ткаченко; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 380/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 42 с. – 15,00.
- Архіпов, В. В. Асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос; Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Архіпов, В. В. Ресторанна справа:асортимент,технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – К. : Інкос;Центр навчальної літератури, 2007. – 381с. – ISBN 966-8347-48-Х : 40.00.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 11-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 22 с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : програма/Course Summary / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 25-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of Food Technologies : робоча програма/Course Outline / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 32-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Васюкова, А. Т. Современные технологии хлебопечения [Текст] : учеб.-практич. пособие / А. Т. Васюкова, В. Ф. Пучкова. – М. : Дашков и К, 2008. – 223с. : табл. – Библиогр.:С.205-206. – ISBN 978-5-91131-288-6;9785911312886 : 58,80.
- Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська, ін. та ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 04-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 38 с.
- Галясний, І. В. Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Галясний І. В. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 22 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Restaurant Food Product : робоча програма/Course Outline / В. А. Гніцевич ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 6-41/РП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Restaurant Food Product : програма/Course Summary / В. А. Гніцевич ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 02-41/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 25 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] = Technology of Restaurant Food Product : робоча програма/Course Outline / В. А. Гніцевич ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/ РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Гніцевич, В. А. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Гніцевич, А. Ю. Антонюк, Р. А. Расулов ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 03-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 42 с.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену 2021-2022 н.р.[Електронний ресурс] [Текст] / В. А. Гніцевич, І. Ю. Антонюк, І. І. Тарасенко, А. М. Расулова ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 06-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курс. роботи / В. А. Гніцевич, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – П/П 05-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 33 с.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курсової роботи / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 07-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до виконання курсової роботи / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Гніцевич, В. А. Технології ресторанної продукції [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / В. А. Гніцевич, Т. І. Юдіна, А.О. та ін. Медведєва ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 03нд-41/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Технологія продукції в закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / С. В. Іванов, В. А. Домарецький, В. Ф. Доценко, ін. та ; за ред. С.В. Іванова. – Київ : НУХТ, 2013. – 430 с. – Бібліогр.: с. 423-424. – ISBN 978-966-612-136-6 : 88.00.
- Кравченко, М. Ф. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 37 с.
- Кравченко, М. Ф. Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів [Електронний ресурс] [Текст] / М. Ф. Кравченко, Т. І. Юдіна, О. П. Вітряк ; каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 05-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Технология продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений.В 2-х т. Т.2 : Технология блюд,закусок,напитков,мучных кулинарных,кондитерских и булочных изделий / А. С. Ратушный, Б. А. Баранов, Н. И. Ковалев, Г. Н. Ловачева ; Под ред.А.С.Ратушного. – М. : Мир;Колос, 2004. – 415с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.409-410. – ISBN 5-03-003581-8(Т.2);5-03-003579-6 : 109.20.
- Технология продукции общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений.В 2-х т. Т.1 : Физико-химические процессы,протекающие в пищевых продуктах при их кулинарной обработке / А. С. Ратушный, В. И. Хлебников, Б. А. Баранов, Т. В. Жубрева ; Под ред.А.С.Ратушного. – М. : Мир;Колос, 2004. – 351с. : илл. – (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). – Библиогр.:С.349-350. – ISBN 5-03-003580-Х(Т.1);5-03-003579-6 : 109.20.
1
2
|