Електронний каталог
безпека харчових продуктів
Документи:
- Facing the challenges of the future [Text] [Текст] : excellence in business and commodity science: 17th IGWT Symposium 2010 International Conference on Commerce: September 21-25, 2010, Romania: proceedings. Vol. I / edit.: Doru Plesea, Marieta Olaru, Vasile Dinu; Bucharest Academy of Economic Studies. Faculty of Commerce. – Bucharest : A.S.E., 2010. – 632 p.
- Facing the challenges of the future [Text] [Текст] : excellence in business and commodity science: 17th IGWT Symposium 2010 International Conference on Commerce: september 21-25, 2010, Romania: proceedings. Vol. II / edit.: Doru Plesea, Marieta Olaru, Vasile Dinu; Bucharest Academy of Economic Studies. Faculty of Commerce. – Bucharest : A.S.E., 2010. – 616 p.
- Безпека життєдіяльності [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт. О.С. Болілий. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 91 с. : табл. – Бібліогр.:с.90. – 10.00.
- Безпека життєдіяльності [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. освіт.-кваліфікац. рівня "бакалавр" напрямів підгот. "Економіка і підприємництво","Менеджмент","Торгівля","Право","Харчова технологія та інженерія" / уклад. О.С.Болілий. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 101с. : табл. – Бібліогр.: с.99-101. – 3.83; 7.58.
- Безпека життєдіяльності [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.О.С.Болілий. – К. : КНТЕУ, 2007. – 90с. : табл. – Бібліогр.90с. – 7,58.
- Безпека життєдіяльності [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.О.С.Болілий. – К. : КНТЕУ, 2008. – 91с. : табл. – Бібліогр.:с.90. – 9,57.
- Безпека життєдіяльності [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" напрямів підготовки "Економіка і підприємництво", "Менеджмент", "Торгівля", "Право", "Харчова технологія та інженерія". / Уклад.О.С.Болілий. – К. : КНТЕУ, 2006. – 101с. : табл. – 7,00.
- Безпека життєдіяльності [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.С. Болілий, І.І. Тарасенко; каф. інж.-техн. дисциплін. – 682/15 (замовл.). – Київ : КНТЕУ, 2015. – 96 с. : табл. – Бібліогр.: с.94-96. – 34.00.
- Безпека товарів та довкілля [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.Р. Мокроусова, Є.В. Бондаренко; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю; каф. товарознавства та мит. справи. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 174 с. – Бібліогр.: с. 171-174. – 54.00.
- Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [Текст] [Текст] : (навч.-практ. розробка з курсу "Безпека життєдіяльності") / авт.: А.М. Вісловух. – Київ : Ліра-К, 2020. – 252 с. : табл. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-617-7507-65-8 : 195.00.
- Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [Текст] [Текст] : (навч.-практ. розробка з курсу "Безпека життєдіяльності") / авт.: А.М. Вісловух. – Київ : Ліра-К, 2019. – 250 с. : табл. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-617-7507-65-8 : 215.00.
- Методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу "Товарознавство продуктів спеціального призначення" [Текст] : для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад.Б.О. Голуб; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 234/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 35 с. – 2,82.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" [Текст] : для студентів денного навчання товарознавчого факультету із спеціальностей: 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. В.Ф.Шкарупа ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 377/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 33 с. – 3.30.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" [Текст] : для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" / уклад. В.Ф.Шкарупа; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 278/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 35 с. – 2.49.
- Науково-практичні засади гармонізації підходів до формування безпечності харчової продукції в Україні із світовими [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2008. – 91с. – (КНТЕУ). – дод.
- Стандартизація,сертифікація і метрологія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 126 с. : табл. – Бібліогр.: с. 123-124. – 10,09.
- Товарознавство і торговельне підприємництво: фахова професіоналізація, дослідження, інновації: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 15-16 квітня 2009 р. [Текст] [Текст] / [відп. ред. А.А. Мазаракі, редкол.: Н.В. Притульська, Т.М. Артюх, Г.Ф. Пугачевський, Є.В. Тищенко, О.І. Сім'ячко]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 511с. – ISBN 978-966-629-392-6 : 63.70.
- Товарознавство продуктів спеціального призначення [Текст] : програма та робоча програма курсу для студентів спеціальності 8.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 8.05030101 "Товарознавство продовольчих товарів та комерційна діяльність" денної форми навчання / уклад. Б.О. Голуб; каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 591/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 7,04.
- Schlosser, E. Fast food nation [Text] [Текст] : the dark side of the all-american meal / E. Schlosser. – Boston; New York : Houghton Mifflin Company, 2001. – 356 p. – ISBN 0-395-97789-4 : 129,90.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : зб.тест. завдань / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 06-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 66 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Димань, Т. М. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур. – Київ : Академія, 2011. – 517с. – (Альма-матер). – ISBN 9789665803461.-978-966-580-310-2 (серія) : 99.00.
- Кордзая, Н. Р. Продовольча безпека. Якість та безпечність харчової продукції [Текст] [Текст] : монографія / Н. Р. Кордзая, Б. В. Єгоров. – Херсон : Олді-Плюс, 2019. – 160 с. : табл. – Бібліогр.: с. 139-156. – ISBN 978-966-289-320-5 : 125.00.
- Пищевая химия [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по направлениям:552400 "Технология продуктов питания",655600 "Производство продуктов питания из растительного сырья" / А. П. Нечаев, С. Е. Траубенберг, А. А. Кочеткова, В. В. Колпакова ; Под ред.А.П.Нечаева. – 4-е изд.,испр.и доп. – СПб. : Гиорд, 2007. – 636с. : илл.;табл. – Библиогр.:С.611-620. – ISBN 5-98879-011-9;9785901065716 : 129,48.
- Павлоцька, Л. Ф. Основи фізіології,гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. – Суми : Університетська книга, 2007. – 440с. : іл. – Бібліогр.:С.438-440. – ISBN 978-966-680-347-7 : 73,50.
- Технохімічний контроль продукції рослинництва [Текст] : Навч.посібник для підготовки фахівців із спеціальностей напряму 1301 "Агрономія" в аграрних вищих навч.закладах ІІІ-ІV рівнів акредитації / Н. Т. Савчук, Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, П. І. Нинько. – К. : Арістей, 2005. – 254с. – Бібліогр.:С.253-254. – ISBN 966-8458-54-0 : 50.75;53.30.
|