Електронний каталог
тарне господарство
Документи:
- Архіпов, В. В. Організація ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / В. В. Архіпов. – К. : Центр учбової літератури;Інкос, 2007. – 279с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-548-3 : 67,00.
- Дашков, Л. П. Организация, технология и проектирование торговых предприятий [Текст] [Текст] : учебник для студентов высших учеб. заведений / Л. П. Дашков, В. К. Памбухчиянц. – 9-е изд.,перераб.,доп. – Москва : Дашков и К, 2009. – 512с. – ISBN 978-394-00245-8 : 113.58.
- Дашков, Л. П. Организация, технология и проектирование торговых предприятий [Текст] [Текст] : учебник для студентов высших учеб. заведений / Л. П. Дашков, В. К. Памбухчиянц. – 8-е изд.,перераб.,доп. – Москва : Дашков и К, 2008. – 508с. – ISBN 978-5-91131-713-3 : 113.58.
- Доманцевич, Н. І. Методологічні підходи до формування та оцінювання якості інгібіторомістких консерваційно-пакувальних матеріалів для захисту виробів із металів [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Доманцевич Н. І. ; 05.19.08-товарознавство пром. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 42 с.
- Доманцевич, Н. І. Методологічні підходи до формування та оцінювання якості інгібіторомістких консерваційно-пакувальних матеріалів для захисту виробів із металів [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн.наук / Доманцевич Н. І. ; 05.19.08-товарознавство пром. товарів; наук.кер.О.І.Аксіментьєва. – Львів, 2007. – 392 с. – (ЛКА). – Бібліогр.: с.258-301. - Дод.
|