Електронний каталог
кальян
Документи:
- Бабій, О.. Римаренко К. Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства [Текст] / О.. Римаренко К. Бабій, М. Сидоров // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 14-22.
- Василенко, Д. Кальянщик для ресторана. Кальян быстро входит в ресторанную дверь [Текст] / Д. Василенко // Рестораторъ. – К., 2007. – № 5. – С. 77.
- Леус, А. Що шкідливіше - кальян чи цигарки? [Текст] / А. Леус // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2018. – № 4. – С. 10-11.
- Маєвська, П. Послуга кальянокуріння: релакс із присмаком 5-відсоткового акцизу [Текст] / П. Маєвська // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2015. – № 101. – С. 10-12.
- Постоенко, И. Кальян как важная составляющая прибыли в ресторанноя бизнесе [Текст] / И. Постоенко // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 12. – С. 32-38.
- Пустовойт, М. Кальянный культ: тонкости организации "дымной" работы [Текст] / М. Пустовойт // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 7-8. – С. 22-24.
- Сильвестров, О. Кальянный церемониал [Текст] / О. Сильвестров // Рестораторъ. – К., 2007. – № 5. – С. 26-34.
|