Електронний каталог
екстракт
Документи:
- Артамонова, М. В. Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 134 с. – Бібліогр.: с.112-133. – ISBN 978-966-405-372-0 : 18.87.
- Добоній, І. В. Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Добоній І. В. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Домарецький, В. А. Технологія екстрактів,концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред.В.А.Домарецького. – Вінниця : Нова книга, 2005. – 408с. – Бібліогр.:С.401-402. – ISBN 966-8609-02-6 : 85.75.
- Древова, С. С. Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Древова С. С. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Побережець, В. І. Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Побережець В. І. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
|