Електронний каталог
Класифікатори
Е
етикет банкетів-прийомів
Документи:
Сало, Я. М.
Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – 3-тє вид.,випр.і доп. – Л. : Афіша, 2007. – 295с. – Бібліогр.291с. – ISBN 978-966-325-082-3 : 51,45.
Стовпець, В. Г.
Корпоративна етика та психологія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. Г. Стовпець, О. В. Стовпець, С. М. Гловацька ; за ред. В.Г. Стовпця. – стер. вид. – Одеса : ОЛДІ-ПЛЮС, 2024. – 236 с. – ФМТП. – Бібліогр. в підрядк. прим. – ISBN 978-966-289-551-3 : 367.00.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'