Електронний каталог
Л823 Крупяное производство.Круп'яне виробництво
Документи:
- Дорогой узбекский рис девзиру подделывают конщунственным образом - красят кирпичной пылью [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2013. – № 12 (109). – С. 34-35.
- Играем по-крепному! Рынок круп Украины: тенденции потребления [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2015. – № 10. – С. 20-22.
- Крупная интеграция в нацию. Обзор украинского сектора [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2014. – №10. – С. 14-20.
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Старт сезона на украинском рынке гороха: ценовые тенденции и ключевые проблемы [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2015. – № 8-9. – С. 21-23.
- Украина: старт 2014/15 МГ в секторе гречневой, рисовой крупы и сырья [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 10 (187). – С. 10-11.
- Ценовые тенденции на рынке гречихи, риса и круп в 2012/13-2013/14 МГ в Украине [Текст] // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2013. – № 12 (177). – С. 14-16.
- Дихтярук, А. Анализ рынка фасованных круп в Украине [Текст] / А. Дихтярук // Маркетинговые исследования в Украине. – Київ : НВФ "Студцентр", 2017. – № 2. – С. 42-50.
- Довгий, Ю. По зернышку... Обзор рынка круп [Текст] / Ю. Довгий // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 6 (37). – С. 10-14.
- Дремлюк, Г.та iнш. Крупи iз зерна сорiзу [Текст] / Г.та iнш. Дремлюк // Зерно i хлiб. – 1997. – N4. – С.38.
- Дугіна, К. В. Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. техн. наук / Дугіна К. В. ; 05.18.02- технологія зернових,бобових,круп'яних продуктів і комбікормів,олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Жигунов, Д. О. Ячмінь у вітчизняній круп'яній промисловости: пероспективи та нові можливості для використання [Текст] / Д. О. Жигунов, С. М. Соц, І. О. Кустов // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2016. – № 5. – С. 39-41.
- Зверев, С. В. Влияние влажности воздуха на сохраняемость гречневой крупы [Текст] / С. В. Зверев, С. Л. Белецкий // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 1(178). – С. 31-34.
- Зверев, С. В. Белизна крупы тритикале как показатель ее качества [Текст] / С. В. Зверев, И. А. Панкратьева, О.В. и др. Политуха // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 6. – С. 37-39.
- Каминский, В. Повышение эффективности переработки зерна гречихи в крупу [Текст] / В. Каминский // Хлебопродукты. – 1999. – N4. – С.19-20.
- Камінський, В. Високоякісну гречку за новою схемою [Текст] / В. Камінський // Зерно і хліб. – 2000. – №2. – С.18-19.
- Мазаракі, А. А. Королева круп. Все про гречку [Текст] [Текст] : [довідк.вид.] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 268 с. – Бібліогр.: с. 264-267. – ISBN 978-966-629-799-3 : 320.00.
- Новіков, В. В. Удосконалення технології виробництва круп'яних продуктів із зерна тритикале [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Новіков В. В. ; 05.18.02- технологія зернових, бобових, круп'яних продуктів і комбікормів, олійних і луб'яних культур. – Київ : НУХТ, 2016. – 21 с.
- Соц, С. М. Розширення асортименту вівсяних харчових продуктів [Текст] / С. М. Соц // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2014. – № 2 (179). – С. 38-29.
- Шерстобитов, В. В. Особенности аппаратурного оформления процесса шелушения чечевицы [Текст] / В. В. Шерстобитов // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2017. – № 3. – С. 34-40.
|