Електронний каталог
морська капуста
Документи:
- Kush, S. Half-finished goods for iodine enriched dairy coctails [Text] [Текст] / S. Kush, M. Rudavska // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 460-465.
- Ryabchenko, N. Changes in consumer properties of new pickled cheeses during their maturation and storage [Text] [Текст] / N. Ryabchenko, G. Rydavska // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 552-556.
- Sydorenko, O. Modeling of biologically valuable foodstuffs with predictable complex of positive properties [Text] [Текст] / O. Sydorenko, L. Berbenets, R. Moskalyuk // Facing the challenges of the future [Text]. – Bucharest : A.S.E., 2010. – Vol. I. – P. 584-579.
- Клиническая эффективность использования джема из морской капусты, обогащенного селеном [Текст] / Л. С. Василевская, А. В. Погожева, С. А. Дербенева [et al.] // Вопросы питания. – Москва, 2009. – № 1. – С. 79-83.
- Толкачева, В. Ф. Разработка технологии лечебно-профилактических кондитерских изделий из морской капусты Ламинарии Сахаристой [Текст] / В. Ф. Толкачева // Рыбное хозяйство. – Москва, 2012. – № 5. – С. 103-105.
|